Lik prešao Ninja Gaiden II na Master Ninja težini bez ijednog primljenog udarca

Da, čovek je uspeo da pređe celu igru i ne dobije ni jedan udarac ili pogodak. Zadivljujuće, s obzirom da ja nisam dalje od chaptera 2 otišao na normal težini. Svaka čast.

https://youtu.be/fpWSf3sH8i8

https://youtu.be/1A6DGxsB3k8

https://youtu.be/GwdTu55QeP4

https://youtu.be/mWe5oxB-FYg

Nije ovo nas Ninja slucajno? :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja zadnjeg boss-a na normal nisam mogao da predjem 2godine, joypad pretrpeo stress :slight_smile: original igra samo sto je nisam razbio i odustao sam, neka ne vredi. Ali da covek predje na master e to je umece.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

Auuu, svaka mu cast. Ovaj covek je fenomen.

Pa i nije fenomen. VARA!!!
Doduše, zna da igra, tu nema priče, međutim, zna mesta koja mu omogućavaju “bezbednu” borbu, pa stalno “mamči” protivnike da dođu do njega.

Respect. Ja sam se namučio sa ovom igrom poprilično i nikad je nisam ni završio, ali ne toliko zbog težine, koliko zbog manjka vremena. Eh, sad mi se opet igra.

ja sam je obrnuo dva puta cini mi se, i jedino cega se secam je scythe plus framedrop u “onom” delu. hack n slash u najizvornijem obliku :smiley:

Haha, i meni! Al onda sam gledao jos malo duze, i smorio se koliko je level dizajn dosadan i bizaran (Venecija sa vukodlacima?!). Ali tom coveku svaka cast, mislim da ni Itagaki nije ocekivao da ce tako nesto ikad nekome uspeti.

Istina, mada je po meni dizajn levela apsolutno nebitan u ovoj igri. Tako da me to ne odbija od nje.