Nisam nažalost što se tiče takvih dešavanja žalim što nikad neću moći da doživim te dane Toma u Skadarliji, Ipče Ahmedovski na veseljima i koncerti Južnog Vetra
Nije kao da ne volim ostale mnogobrojne pevače ali su ovo bila dešavanja koja je vredelo proživeti
Pa da. Potpuno si u pravu.
Ako vec mislis na pravi “duh Sadarlije” ne bih da ti kvarim zabavu ali ta imena tu nemaju sta da traze. Nemoj pogresno da me shvatis ali Skadarlija je gradska prica bila ne “Ibarska magistrala”
Ma baš me briga za mesto kao mesto ja pričam isključivo o dešavanju koje se odigralo tamo, koje je po meni bilo vredno da se doživi i prisustvuje, a ne kao ovo sada bolid Desingerica i njemu slični i ovi polupanci koje Dača nabraja da bi bili centralni event meseca, ja im ne bi prisustvovao ni da je besplatan ulaz a kamo li da dam tolike pare ![]()
Nemožeš staviti Desingericu, Carl Cox-a i Solomun-a u isti koš, ne ide brt.
Nisam ih ni stavio u isto, al svakako mišljenje o njima ostaje isto ![]()
Da citiram "Mnogo mi glupa ta vaša muzika, šta je bre to nešto du du cc cc tik tik i? Ku*ac ![]()
Ukusi su individualni i u svakom žanru imaš kvalitet i imaš šoumene
Moram da istaknem da je power bank jedna od jacih investicija u poslednje vreme. Znaci izadjemo posle dorucka, veci deo dana na plazi, pa.zurka a telefon je preko potreban sve vreme…utaknem u power bank i sa 30% za 60-80 min napuni nam oba telefona na 100%.
Ja bas gledam da sem malo za posao ne dodirujem tel. Obicno tek uvece uzmem tel malo i cao.
Ja sam opasno navucen na telefon i planiram kada se vratim sa odmora da pobrisem sve drustvene mreze. Previse vremena gubim na ta go.na.
obrisi i forum
Ljudi, ima neko preporuku za neki dobar eSim za Grcku?. Nikad nisam koristio, imam ovaj roming 2gb u paketu, sto mi je sasvim dovoljno. Ali, imam nekog ko ce prziti uvece roblox, a to cudo zdere otprilike 1gb na sat. Pa trazim neku soluciju tipa 3gb dnevno za deset dana. Nikad nisam koristio eSim, ne znam dal mogu to uzeti sada pa aktivirati kad dodjem tamo, ili uzimam dan pre, ajde ako neko ima iskustva nek podeli i da neke smernice. Cini mi se da se @marko_gts time bavio prosle godine ako se ne varam.
U svakom slucaju, hvala unapred
Iskoristiš to što ti operater nudi kroz paket i prebaciš se na Nomad eSim. Mnogo je prosto i praktično te aplikacija vodi kroz postavke, a za potrebe koje tebi konkretno trebaju mislim da imaš 5G Unlimited eSim za 10 dana i to dodje oko 20-25€ (sa kuponima) ![]()
I da, možeš da aktiviraš eSim još dok si u Srbiji i da potrošnja krene trenutka kad kročiš na odabrano područje tj kad se telefon nakači na njihove operatere.
Airalo isto može da bude okej opcija, ali je skuplji i u mom slučaju nestabilniji po evropi.
Naravno uvek možeš top-up da odradiš.
PocketSim ti je isto dobar. Skini par eSim aplikacija, vidi sta nude i sta ti najvise odgovara
Samo da iskopam i kacim..
Evo.. Ovosam koristio u HR i 2god u GR i ok je bilo ali zavisi od lokacije.
Na Tasosu je bilo slabo i lose. Na kontinentalnom delu da izvinea na srednjem prstu sam bio i sasvim ok.
https://net2go.eu/order?key=2672f3e8-8be6-4edb-9c8e-34f4e5176f2e
Uz to dobio sam preporuku za neku app za iphone evo kacim sliku od prijatelja koji cesto putuju i oni su zadovoljni. Razmisljam da to probam ove god na moru.
Imam i ja tih 2gb neta preko Yetel paketa. Menije to skoro pa ok. Ja bas malo troaim neta. Ali ima tu drugi problem. Imas ti na papiru net i roming ali prvo suGrci jajare i imaju prosto loau infrastrukturu odnoano kapaciteti baznih stanica su im taman za posecenost u februaru
u junu trokira u avgustu nista vise ne radi ![]()
Samo Saily, odličan, kao i cene mu.
Okaci link. Dabacim oko
Vise sam kontao da ponesem “stari” samsung a52, i tamo da ubacim esim i koristim kao hotspot.
Pogledacu svakako to ste poslali. Gledao sam neki Byte esim ali mi to nesto malo para pa kontam da je too good to be true.
Koja je varijanta sa sim karticama i netom tamo, nikad nisam zagledao cene.
Joj te jeftine opcije su svuda ![]()
Te najjeftinije opcije nakačim ocu kom ne treba ništa spec od interneta na putovanjima.
Bukv kad ti treba najjeftinija opcija odeš na https://esimdb.com/ i on ti izlista trenutno najjeftini pakete iz svih tih aplikacija, ali nije to što tebi treba.
Tebi treba nešto sigurnije kao što je Nomad (ima i za Android) koji garantuje kvalitet i pokrivenost u svakom momentu + chat support ako zatreba.