Left 4 dead 2

Jos jedna u nizu igara najavljenih za novembar jeste nastavak igre Left 4 dead, ocigledno da producenti nisu marili puno za ime te su jednostavno dodali dvojku na kraj naziva.Nastavak serijala oznaci ce upravo ova igra:Left 4 dead 2.
Iako bez price, ova igra ostvarila je veliki uspeh.Njen singleplayer je skoro pa bespotreban u igri, jer se samo prelaze mape koje su dostupne za multiplayer.Nista novo sto se tice ovoga nije najavljeno ni za nastavak, medjutim igra nije bila dobra zbog single vec zbog multiplayera. Njen multiplayer kvalitet se moze u ociti u tome kolikom brzinom se prvi deo ovog serijala probio i dospeo u 10 najpopularnijih i najigranijih multiplayer igara.
Valve je uvideo da ljudima fali neka igra gde se oni mogi iziveti i raspucati kao da sutra ne postoji.Za prvi deo serijala kriticari su dali odlicnu ocenu 89/100.

Nakon ovoga, valve zna vrlo dobro sta da radi, a to je nastavak igre s istim likovima + jos malo komedije i malo novog zanimljivog oruzija poput motorne testere,bejzbol palice, ogromne sekire i tiganja:D

Ocekuje se da ova igra stigne na EU trziste 17.11.09
Evo trailera:
http://www.gametrailers.com/player/49968.html
i malo screenshotova: