Leakovan Destiny Alpha Gameplay

https://mega.co.nz/#!TVpwjJzS!gb_DcNRMII7C9fZlDpa-tA-C8k86rE2K_vVg68x-eCs

Jedini način da se vidi jeste da se skine, pa pogleda, jer skidaju video čim se postavi :slight_smile:

Da li vredi da se skida…

Klip traje preko 20 minuta, pokazuje nekoliko lokacija, malo podešavanja lika koja su dostupna, nekoliko vrsta protivnika, ali, kao što je rečeno, ipak je u pitanju Alpha Gameplay, i ovo je još ripovan video snimak streama sa Twitcha, ali je i dalje ok kvalitet. Šta te košta 175 MB? :slight_smile:

Ajde da vidimo koliko su odskocili od halo serijala i sta su poneli sa sobom :smiley:

Ne kosta nista, skidam pa videcemo, mada generalno ne ocekujem puno od igre…Poneli su dosta toga, meni je to mesavina Halo i Mass Effect serijala.

Sviđa mi se što ima delova u mraku, gde je pomalo i jezivo, sa zvukovima protivnika koje čuješ u pozadini. Ali, mnogo podseća na Borderlands. Makar nije Cel-shaded :slight_smile: A i deluje iznenađujuće stabilno za Alpha Build.

Ni ja ne očekujem neku revoluciju, ali na osnovu ovoga što sam video mi deluje zabavno, pogotovu u Coopu.

Ovo me opasno podseca na doom :smiley: Oruzije mi izgleda sasvim odlicno :smiley:

Na koji? A oružje, zar nisu rekli da će imati gomila oružja, i da će moći da se stavljaju neke šare i te gluposti?

Ovaj prvi deo klipa u mraku, ne znam zasto ali podseca na doom 3. A oruzije je odlicno, kozmetika oruzija me i ne zanima bas toliko :smiley: Mada je dobro i to imati u igri :smiley: