Kupujem Xbox Series X

Ti si ubo premiju :ok_hand:

2 Likes

Veruj mi slucajno , dosao da kupim novu konzolu ljudi mi ponudili konzolu dva dana staru sa sve garancijom , ja sam izneverovao. Sta je ta budala radila pa je za dva dana odlucila da proda pojma nemam …

Mozda covek uzeo i skapirao da ipak nije to za njega. Ne mora nuzno da je “budala”. :slight_smile: i ja sam za male pare uzeo mesec dana staru konzolu sa domacom garancijom.

1 Like

Mozda vam je garancija od neke druge konzole :rofl:

2 Likes

Jedan drugar tako prodao konzolu naknon 6 dana. Kupio lik novi Series X, ja mu sve podesim, povežemo se na Argentinu, kupimo bogaoca igara za smešne pare. I lik proda sve đuture jer ne može da se navikne na kontroler. Bem ti čoveka, kolko me je iznervirao sunce ti poljubim. :joy: Ja se ubih tamo da podesim sve…

I ja sam mislio , veruj mi proverio sam sve , ispitao sam ljude isto kao da kupujem auto , ma lakse sam svoju Corsu kupio eto.

1 Like

Ovih dana uzimam Series X. Ne vredi, doslo vreme.

Ako neko ima da prodaje, javite se :achievment:

Sto brate? Nije valjda da SS posustaje? :joy:

skoro video na fb neko prodaje za 350e

To je prije poskuljenja cijena sad je 400+

Ne prodaje niko odavde, to ostaje u krugu porodice :smiling_face:

Bio je skoro neki u grupi za 350, ako bude ponuda javim ti

1 Like

Njega ostavljam. Greota koliko dobra konzola za te pare.

Treba mi zbog mesta a i vreme je vise.

Te za 350 sa oglasa ne bih ni uzeo u razmatranje iskreno.

Al posto nema ovde na forumu uzimam novu.

Brate necu ti ja prodati nesto sto je izgazeno :smiley: Drugar je prodavao par meseci stara, al dobro samo sam spomenuo :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ma ja pricam za oglase i fb grupe. Nemam poverenja tamo u nikog.

Nego jel ima neko iskustvo sa KP prodavnicom Top game shop, Nbg? Kod njih je 479 a u Virtual 570.

1 Like

Ja sam imao iskustva sa NSgames prodavnica iz Novog Sada pa sad ako ti nešto znači ja za njih imam pohvalu moj digital series x je odatle dobio sam račun, garanciju, stiglo je sve u kutiji u celofanu i to je to sve najnormalnije, samo što sam ga ja tada platio 60.000 a sad vidim posle ovog poskupljenja da je 67.000

Uzeo :achievment: Eto i mene u XSX klubu!

Naleteo je prijatelj sa foruma u pravo vreme kao poruceno.

10 Likes

Prodao ti neku izakanu :joy:

2 Likes

Jeftinije od vasih ponuda :joy:

1 Like

Ja ne nudim nista brt :confused: to Skalpercina samo nudi :rofl:

1 Like