Kupovina domena

Verujem da ima onih koji ovo prate. Ja ne stižem pa moram da pitam. Naime, kazite mi gde kupujete-registrujete domen?

Ja ovamo gde kupujem , necu imenovati da ne reklamiram, SSD hosting, stalno dodajem prostor, i placam bas podosta jer mi treba prostor za sajt i za e-mail-ove, koji se logicno pune iz dana u dan, a imaju ih skoro svi zaposleni. Ja sam administrator sajta i svega vezanog za domen.

Moje pitanje je gde kupiti domen sa najvise prostora na disku? Dakle nije bitno koliko kosta samo da ne razmijam da li cu popuniti disk ili ne. Muka mi je vise. Razmisljao sam i da uzmem virtuelni server ili namenski server ali mi pa ni to toliko ne treba, tj preskupo je.

Sta vi koristite?

Btw nije mi ovo primarna struka pa nisam bas 100% u svemu pvome. Svako misljenje i iskustvo je dobrodošlo :wink:

Uff, mwni je drugar kupio ja sam mu samo rekao da sam nasao slobodnu adresu koju zelim. Isto se ne razumem ni malo… ali znam da mi je on preko svoje firme kupovao.

. Ja sam trenutno na inmotionhosting, a koristio sami i Go Daddy. Sasvim zadovoljan sa oba.

1 Like

Hetzner. Ne moraš domen kod njih da kupiš nego samo da ga preusmeriš na njihov hosting. Komapnije koje primarno prodaju domene pa onda pecaju i da uvale hosting, obično imaju skuplje hosting opcije koje nude manje.

Gledaj više hosting kompanije a domen možeš registrovati bilo gde i samo ga uvezati sa hostingom.

Ja preferiram Hetzner, em Nemci sa pouzdanim servisom, em super cene za bilo koju veličinu sajta. Čak i kad zaboravim da platim oni budu u fazonu brt trebao si ovo da platiš petog u mesecu sada je petnaesti, daj to sredi :slight_smile: .

3 Likes