Konzola ne prikazuje sliku

Imam par ideja šta može biti u pitanju, no da čujem i ostale šta misle.
Evo o čemu se radi.
Kolega je skoro kupio polovnu konzolu (na moju preporuku) koja je pre toga za godinu dana korišćena svega 5-6 puta.
Isprva je sve bilo ok, no od juče nema slike na ekranu TV-a.
Čovek je pokušao sa promenom HDMI kabela, pa je probao i sa klasičnim kompozitnim na SCART, a čisto da napomenem da je napajanje svo vreme stabilno, tj. sija zelena lampica na ispravljaču.
Konzola je Slim 320GB LT 3.0.

cek a kad je probao sa hdmi drugim kabloim nema slike? isto i na scart nema slike?

da nije upala u onaj mod da je digao rezoluciju vise nego sto tv moze da podnese? mada ovo ne bi trebalo da se odrazi na scart onda…

a trece je da je riknuo hana cip…

e da a kad izvadi hdd jel onda ima sliku?

ja video par slima na nekim TV ne daju sliku preko HDMI-a a na drugim daju, neispravan HDMI je bio. kada proba scart mora da resetuje podesavanja za display settings kod nekih konzola, stara fora sa joypadom (drzis par dugmeta) kada se pali o on uradi reset.

Sent from my Nexus 4

Savetujem ti da odes kod njega i da licno pogledas, sigurno je prevideo neku sitnicu kao i svaki drugi neiskusan novopeceni korisnik.

I meni je prvo na pamet palo da probam popodne da izvadim hdd, probaćemo i na drugom TV-u, nego, za svaki slučaj, koja je kombinacija dugmića za display reset?

[h=2]Reset the console display settings[/h] If the display problem is still not resolved, reset the display settings of your console. Here’s how:

[LIST=1]

  • Remove any discs from the disc tray.

  • Turn off the console.

  • Turn on the console. Note If you are using an Xbox 360 Wireless Controller, turn on the console by using the Guide button on the controller. Make sure that you use the player 1 controller when you do this. The player 1 controller will have the upper-left light illuminated.

  • As the console starts, on the controller, press and hold Y while pulling the right trigger. The display settings are reset to the default settings, and then the console automatically restarts.
    [/LIST]
    If the problem is still not resolved, your console might need to be repaired. Start the repair process online.