Konzola ne pali nakon izkljucivanja iz struje posle ponovnog ukljucenja

dobio je sve, ne mozemo mi da uticemo na svakog kako ce sta da koristi, dosta stvari zavisi stvarno i od loseg koriscenja konzola i slicno, ne kazem da je to slucaj samo napominjem

elem imaj samo na umu da neke konzole bolje glitchuju kada su polozene vodoravno a neke kada su uspravno, pa probaj i vidi sta tvojoj najvisee godi, jeste glupost ali u praksi se pokazalo da je istina :slight_smile:

Pazite upalio konzolu i igra igre nema ga da se javi :smiley:

Sent from best phone eveR

Nisam, probao sam ali nece. Hvala u svakom slucaju, necu da davim vise a i necu konzolu da forsiram - ako nece - nece.

Nece da upali uopste ili nece da podigne dashboard

Da tako je o tome i pricamo, nece da glitchuje do kraja ne da nece da se ukljuci

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nece da pali uopste, kao da nije prikljucen u struju.

Cekaj bre ti nas sad za****vas, prvo kazes svetli unutra lampica dakle ima struju, a onda kazes ne pali power…

Ako na njemu kada pritisnes power ne upali konzolu uopste onda ne valja napajanje

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ja lepo rekoh:

Na napajanju sija zuta lampica ali konzola ne reaguje kada stisnem Power dugme niti Eject"

Cekao sam i duze ali nista, niti se pali zelena lampica na konzoli, niti slike na TV-u. Ipak, vidim kroz plasticne resetke na krajevima konzole da unutra svetli nesto crveno, dakle struje ima…

To pokusavam sve vreme da kazem ali kao da pricam kineski… U svakom slucaju, bitno mi je bilo da znam da li je ta pojava normalna ili nije - odgovor je NE i to je to.

Hvala svima.

e pa tako, malo smo se pogubili od standardnih boljki koje prate, ovo vec ne stima tvrdje nesto… mada opet postoje modeli E konzole koji se tripuju

tipa upalis je ona se ukljuci i sve sljaka ali ne svetli power, ili ugasis je ostane da svetli RING oko power-a a power se ugasi kompletno i sama konzola… samo na E modelima, posto MS tu zesce stedi na njima i slicno, ocekivano je da se ponasaju debilno

Nije bio jasno napisao, vi ste pricali o glitchu on o problemu sa paljenjem, pa onda kako nece da upali u glitchovanju svi su se pogubili. Ja sam shvatio jer znam za to. Nastao haos :slight_smile:

Sent from best phone eveR

brate mili meni je vec svega preko glave, samo papagajisem :stuck_out_tongue: