bas kao sto ime teme nosi naziv, zanima me da li posle odradjenog JTAG-a, jos uvek vazi pravilo da interni hard disk ne moze biti veci od 320 gb zato sto nema veci original MS hdd, ili je i ta opcija sad otkljucana i jednostavno moze da se stavi 5.25 HDD bilo koje velicine, npr od 1TB. kontam da uradim jtag, pa ako ovo moze, da nemam dva harda, nego lepo kupim jedan veliki (prostorno) stavim ga u xbox hdd kuciste i koristim kao interni od recimo 1TB
moze, ja nisam probao sa internim ali na TX imas ljude koji imaju interne od 1TB i normalno vidi sve, ako nadjem sliku kacim je da vidis
moze evo tutorijala kako
http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=56165
na drugom tutorijalu zanemri onaj avatar update kako se radi to se radi tako sto renamujes $Systemupdate u $$ystemupdate kao sto je u ovom prvom tutu sa tx-a
pa da ne kupim neki od 1 tb, pa da moram jos i rack da kupujem. a imam onaj djavo od TX, sto mi omogucava da spojim xbox hdd sa kompom bez da rasklapam hdd kuciste.
ubacio sam ti linkove kao tutorijalima, koristi onaj prvi sa tx-a, onaj drugi je stariji ali eto cisto neka se nadje, ja nisam probavao jer ja imam 3.5" hdd ubacen u rack kao externi, nemam od 2.5 pa da ubacim kao interni a jeste lakse tako no sad sa ovim suntavim cenama hardova ne isplati se kupovina nikako
pa posto nemam nikakav eksterni hdd, ako ocu da kupim neki sada, npr 500gb eksterni sa rackom je 8500, a 1 tb 2.5 je oko 10.000. tako da…
mloogooo bre :), izem ti onu poplavu ljudi nas ubise sa cenama, pre toga, ja platio 1TB tacno 5300 din a sad taj isti hdd kosta 12400 uzas, ganjas sta mozes onda ko zna kad ce da padnu cene
Mozes da kupis 2tb green WD za 12.392 i onda kupis neki rack za 2-3k i eto
koji ce mi 2 tb? necu da imam jos jednu budzu pored konzole. lepo cu ja uzeti neki 2.5 harditj, i staviti ga u kuciste.
Koji god hoces 2.5". misli da je 2TB max za interni. JTAG nema restrikcije, udjes u meni u formatiras novi interni koji si ubacio i radi ko fabricki. Zato je JTAG bolji
jooj mirko koncentrisi se malo dok pises
Ja koristim 2 TB, što je hard veći i puniji to ga duže učitava , ja imam 130 igara na njemu ( 1,2 TB ) bukvalno treba mu 3-4 minuta da ga učita . Zato igre koje trenutno igram prebacim na interni a eksterni otkačim što da rade dva harda kad može jedan. I nema još jedne budže pored konzole.
Slobodno kupujte što veći hard nije to mnogo 2T napuni se to brzo .
da ti ne pricam sta sam i koliko radio dok sam otkucao to :), ne bi verovao.
Evo konkretnog odgovora veci HDD od 320GB nije potreban mozes da ubacis 10 igara sigurno a da predjes svih 10 cisto sumnjam, tako da toliko prostora i jos da napunis igrama nije potrebno. dajte iskustva da cujemo.
pa to i kontam. evo sad gledam, i vidim 5 igara koje bih odmah instalirao, i to je to. dodajmo DLC-ove, i naravno XBLA igre, sta ce mi vise od 320. samo kome da uvalim onih 200+ igara sto imam na diskovima
i nek si ti izmenio post i stavio razlog edita, “koncentracija” a 2 GB jos uvek stoji. ccc
Ako vec imas interni od 320gb onda nema potrebe da kupujes sad hdd po ovim suludim cenama, bice ti i on vise nego dovoljan.
Ja sam na ovaj moj od 250gb prebacio 22 igre i 20 XBLA igara i imam jos 90gb slobodnog prostora. Dosta prostora se ustedi kada se igra otpakuje preko Backup Creatora, recimo ovaj Grand Slam Tennis 2 koji sam prebacio pre neki dan je svega 2,2 gb tezak kada se otpakuje.
ama mesta nikad dosta
kod mene 250gb interni 1 tb externi i sad razmisljam za 2TB externi samo en po ovim ludackim cenama ovo je onda debelo bacanje para… kad slegne prasina, ja volim da mi sve bude pri ruci posto ne znam kad ce da mi dune da odigram opet nesto sto sam vec igrao sto zbog nekog achievementa novog sto zbog same igre da je obrnem opet…
Ja imam 120g interni i mali je,ali neznam zasto niko ne spominje koriscenje hard-a sa kompa preko conectx plugins-a. To je super resenje, nesto malo je sporije ali stvarno nebitno, ima jako mnogo igara koje rade super preko conectx-a.
Igre koje ne rade prebacim na interni disk i to je to.
Od kada je izasao ja ubacujem u sve moje jtagove i to i FTP plugin(ima dva), ja sam probao FTP radi, network play i to nisam ali znam da moze.
Ko je raspolozen moze da proba, jedini problem je sto vecina nas koristi WIFI koji varira. Stara izreka ne moz to bez kabla igra kljucnu ulogu u ovome.
imam i wired i wifi, ali ako mi secne igra gde ne bi trebalo odmah gasim da ide sa mreze
pre ces da razbijes monitor nego sto ces da stignes da obrises connectx plugin veruj mi, nije dobro resenje, jeste u nuzdi ali je sporo breeeee
pa kada ni FTP plugin nema full speed :swear: