Koji xbox?

Planiram burazeru da kupim xbox za rodjendan, ali nemam pojma nista o njima.Vidim da se ovde nudi vise modela, ali nisam siguran koja je razlika?On bi na njemu igrao i original igre, a i po neku skinutu sa neta, ako ikada ukacim kako to da mu narezem :).Jel se za ove pare koje su navedene ovde dobija flashovana konzola da se mogu igrati i pirati?
Preporucite sta je najbolja kupovina, molim vas.Treba li mu uopste taj hdd ili ne?burazer ima 18 godina da li ce mu biti zabavan i taj senzor za pokret ili je to za klince samo?
Hvala unapred.

Konzole iz shopa su sve iste.Jedina razlika je HDD (Hard Disk) koji ti sluzi da bi igre instalirao i manje akao laser.

Sto se tice rezanja imas sve u temi ali ako nisi strucnija osoba nabolje je pozajmiti od nekog igru.I sve konzole imaju FLASH da citaju pirate.

Najbolje je da uzmes ovaj SLIM model sa 250 GB HDD-om.

Sto se tice senzora sve zavisi.Ukoliko igra sam bas i nije nesto ali ako se nadju dvojica onda senzor kida jer je super za zezanciju.Imam nameru da ga uzmem samo lovu da sakupim.

Pazi ovako sto se tice senzora(Kinect),uredjaj kao takav uopste nije deciji prilicno je hi tech,stvar je u tome sto ga je microsoft ucinio takvim igrama koje su do sada izasle za njega…

Ali ima jos jedna bitna stavka,pravi je mamac za zensku populaciju xD i to bas tako negde oko osamnaeste.Evo ti jedan primer : Organizujes zurku pozoves drugare i drugarice u jednom trenutku pokazes kinect po defoltu se devojke oduseve a ortaci budu kao smor moze na tom sony-ju da se igra neki kanter -_-…ignorises njihovu glupost i lepo se provedes,pa sutra u skoli kazes nekoj od drugarica po izboru oces opet na sanzore xD xD

prokleti sarmeru:)

@topic

Ako imas mogucnost uzmi mu bundle, sve zajedno. Tu nema greske.

Bemtisuncekalajisano…

Nazad na temu:
Pscarface je u pravu. Najbolje je zaokružiti ponudu i uzeti Kinect Bundle. Vremenom kada mu se drugari “navuku” (ili možda ti) dokupiš još koji joypad i u akciju. Ima dosta igara koje podržavaju dva, tri ili četiri igrača na jednoj konzoli.

Hvala puno na odgovorima, jos samo da vidim jel vredi uzimati sa hdd od 250GB ili mu je dosta i ovaj sa 4GB, on vec ima eksterni hdd i usb, moze li njih koristiti?

Jedna igra ti uglavnom zauzima preko 6 giga pa ako hoces nesto da instaliras mora hard od 250 a instalacija dosta znaci ne samo sto stedis laser nego i igre brze ucitavaju i XGD3 igre moras da imas na hardu da bi ih igrao ako ces da igras pirate

uzimaj 250gb u svakom slucaju. Btw kad urucis poklon, reci burazeru da su strucni ljudi rekli da je srecan sto ima takvog brata

Znaci novije igrice bez harda ne mogu da se igraju ?

XGD3 igra mora da bude na hardu da bi je igrao ‘sigurno’ na live-u ali ako te live ne zanima onda ne mora da bude instalirana

A ok, ja sam razumeo da ne mogu uopste da se igraju, za live planiram da uzimam samo originale …

Ako imas LT 3.0 i rezes truncate metodom onda ne mozes da igras sa HDD-a mozes direkt sa diska ali i tada ce te svako toliko izbacivati iz igre.
Uglavnom da bis igrao kako treba sa HDD-a treba da rezes igre Burner Max-om.

A i ovo je odavno resena tema, moze pod lock