Koji 4k Tv?

Pozdrav svima, imam jednu malo nedoumicu. Kupujem xbox one x pa me interesuje koji 4k televizor da kupim? Budzet mi je ogranicen pa mi je izbor spao na 2 televizora. LG 43UK6300 i Samsung 43NU7022. Sta vi mislite, koji bi bio bolji i ako moze neka vasa preporuka? Ne zelim nikakve foxove voxove i slicno.

Tcl,hisense

U tom rangu su oba dobra, ne mozes da pogresis bilo koji da uzmes.

Eventualno ako planiras da gledas tv i sa strane a ne samo frontalno, u fazonu da dodje drustvo, onda LG. Samsung ne moze da se poredi sa LG-jem po uglu gledanja

Kakav je Hisense, ima ga ovde svuda, ali ne znam valja li?

Ta dva ne vredi porediti. LG nosi ubedljivu pobedu…
340€ je u XBR Shop-u

1 Like

To je odlicna cena! Vise me mozda samaung privlaci jer sam gledao snimak na netu gde LG ima dosta losiju crnu boju koja je skoro siva. Da li u XBR shopu ima neki TCL ili Hisense u tom cenovnom rangu koji vredi pogledati?

To je zbog panela. IPS panel nema mnogo dobru crnu, ali zato ima superiorne boje, i bolji ugao vidljivosti od TN panela. IPS panele imaju i mnogo skuplji LG televizori. Navikne se covek…

43UK6300 od LG-ja ti je ubedljivo najbolja kupovina. Verovatno serija koja je najprodavanija u Shop-u.

1 Like

Hvala na odgovoru! Uz televizor bih kupio I neki soundbar jer je zvucnik televizora verovatno ocajan. Kakav je LG SK1? I da li ga ima u shopu i po kojoj ceni?

Od tih jeftinijih samo LG SJ2 po ceni od 125€.

Rang tcl-a ali malo skuplji.Ja sam zadovoljan sa mojim tcl

1 Like

Tesko da ima tv sa tn panelom, barem ja nisam primetio. Kod ova dva tv-a su u pitanju tn i va paneli.

Cisto ako mogu da pomognem u odluci imam LG i Samsung tv i rekao bih da je slika daleka bolja na Samsungu ali na zalost uglovi gledanja su opasan problem…Meni stoji na nosacu pa ga stalno ganjam levo desno :grin:

Nije u pitanju samo crna boja nego su sve boje nekako jace, ne znam bas strucno da ti objasnim. :grin:

1 Like