Ja bih se rastopio da objave neki masni Halo RPG a la Mass Effect sa povremenim ukrštanjem priče sa događajima iz prethodnih Halo igara. Okupljaš tim i ideš na misije, polako apgrejduješ svog lika. Uf, koja nombona bi to bila.
Da PS+ bude besplatan i da svi AAA naslovi budu dostupni sa PS+… Nekada stvarno puno se*emo i ocekujemo previse…
S obzirom da sam South Park prizeljkivao vec dugo, sa tim sam zavrsio… Konkretno da bi me nesto oduvalo i nema, ali eto, mozda neki novi AAA naslovi, jer je dosta remastera bilo
I da… Oduvalo bi me da se svi noviji naslovi prave i za kauc co op. To bih izdvojio kao nesto sto mi jako fali u odnosu na gameing od pre 10 godina
Iskreno, voleo bih da vidim kompletan remaster Nfs Underground 1 i 2, ali da ne diraju soundtrack. Voleo bih novu Prince of Persia igru koja ce da vuce na Warrior Within jer mi je vise muka da gledam Asassins Creed i naravno, da nije open world sa kraftovanjima i glupostima jer mi je i od toga vise muka. Voleo bih novog Rayman-a, voleo bih da zavrse Silent Hill koji su zapoceli i menjao bih ga 10x iznova za ovo precenjeno cudo od Death Stranding-a. I voleo bih da vidim jos jedan dobar remaster Nightmare Creatures igre. Za Darksiders sam i doziveo treci deo, za ovo ostalo se mozda samo Rayman ispuni. xD Bog te, kao listu za deda mraza da sam sastavljao…