Koja gaming vest bi vas oduvala?

To je i moje misljenje. Skoro sam probao ponovo sa modovima ali nije to to i brzo sam odustao da ne kvarim dobra secanja na igru.

Tako da ako izadje trojka onakva kakva je bila dvojka mislim da ce da flopnu zesce.

Po meni jedina dobra stvar bi bila da naprave film/seriju ili mozda neki drugu medij pomocu god bi zavrsili pricu i stavili tacku na serijal.

1 Like

God of war za xbox one :cold_sweat::sob:

To ne mozes ni da sanjas :joy:

1 Like

Ja bih se rastopio da objave neki masni Halo RPG a la Mass Effect sa povremenim ukrštanjem priče sa događajima iz prethodnih Halo igara. Okupljaš tim i ideš na misije, polako apgrejduješ svog lika. Uf, koja nombona bi to bila.

2 Likes

GTA V singleplayer DLC :slight_smile:

Nazalost :frowning:

Stalker :smiley:

1 Like

Neko se konacno setio :smiley:

Kako li mu je samo palo na pamet? :smiley:

1 Like

Novi Spyro, novi Banjoo… Mogu da sanjam samo…

1 Like

Da PS+ bude besplatan i da svi AAA naslovi budu dostupni sa PS+… Nekada stvarno puno se*emo i ocekujemo previse…

S obzirom da sam South Park prizeljkivao vec dugo, sa tim sam zavrsio… Konkretno da bi me nesto oduvalo i nema, ali eto, mozda neki novi AAA naslovi, jer je dosta remastera bilo :slight_smile:

I da… Oduvalo bi me da se svi noviji naslovi prave i za kauc co op. To bih izdvojio kao nesto sto mi jako fali u odnosu na gameing od pre 10 godina :frowning:

A way out izlali za mesec dana :smiley:

Eto recimo orginalni Driver remake, Vice City 2 kao sto neko reče Windows 10 na xbox-u…

2 Likes

Warcraft :v::v:

Iskreno, voleo bih da vidim kompletan remaster Nfs Underground 1 i 2, ali da ne diraju soundtrack. Voleo bih novu Prince of Persia igru koja ce da vuce na Warrior Within jer mi je vise muka da gledam Asassins Creed i naravno, da nije open world sa kraftovanjima i glupostima jer mi je i od toga vise muka. Voleo bih novog Rayman-a, voleo bih da zavrse Silent Hill koji su zapoceli i menjao bih ga 10x iznova za ovo precenjeno cudo od Death Stranding-a. I voleo bih da vidim jos jedan dobar remaster Nightmare Creatures igre. Za Darksiders sam i doziveo treci deo, za ovo ostalo se mozda samo Rayman ispuni. xD Bog te, kao listu za deda mraza da sam sastavljao…

2 Likes

Simpsons Hit & Run
Nisam jedini?

4 Likes

Da SEGA napravi novu konzolu :laughing:

1 Like

Half Life 3 u VR-u? Bolesno dobar demo (ko onaj za HL2 sto je bio) na novim wireless VR kacigama uz koje ce prodavati igru.

S jedne strane, sramota me koliko nemam maste, s druge, ovo bi cak moglo i da se desi, haha.

1 Like

To je i meni ostalo urezano, isto kao i God of War 2 na nekoj crnoj kutiji :slight_smile: .

Inace tesko da ima vise neka gaming vest koja bi me bas oduvala…

Da ozivim temu.Half Life 3 :3