Kinect (noob) pitanja i pomoć

Evo ovako.

Planiram da u skorijoj budućnosti uzmem kinect, ali imam par problema, ako mogu tako da se izrazim. Soba mi je u “širini” oko 3 metra. Tv je do zida, ali do suprotnog zida je krevet. Sada, tu ima vaaaaaaaljda, kada je krevet sklopljen oko 2m, ali tv mi je na 30-50cm od poda, mala “komoda” koja se drži tu. Na tv-u ne mogu da stavim Kinect jer je isuviše tanak da bi držao to, Samsung LED 5000 series, baš tanak. Pa se razmišljam da li da uzmem ili ne…

Uzeo bih ga zbog zajebavanja sa ribom i drugovima, kao i drugaricama naravno :slight_smile: ali ne bih da ga uzmem ako neće da funkcioniše kako treba zbog same razdaljine and shit like that. Video u par topika da treba da bude “minimum 1.6m” razdaljina osobe do Kinect-a, e sada da li je to customizable ili ne pojma nemam. Niko nije crnac u mojoj okolini tako da neću imati problem sa prepoznavanjem osoba :smiley:

Da napomenem da ću igrati samo originale, već imam preko 20 originala za x360 iako sam vlasnik konzole nekih 2 meseca, tako da ne planiram u budućnosti and like ever da flešujem i da se glupiram sa time.

Sutra ću okačiti sliku sobe čisto da se vidi šta je gde, pa ako bi mogli i predlozi neki, ja bih bio veoma zahvalan.

Hvala unapred.

Radice na 2m sigurno, ali samo za jednog igraca. Kada kod mene dodje drustvo moram da selim kinect u dnevnu sobu, jer u mojoj sobi imam nekih 2 metra, i nemoguce je igrati u dvoje, cak sa nekim igrama imam manjih problema kada trebam da odem jos vise nazad, a igram sam. Znaci 2m ti je neka zadnja granica za jednog igraca, za dvoje treba ~3m.

Za kinect treba prostora jer ces da mlatis rukama i nogama ko blesav :).
Meni je isto soba mala i imam oko 2x2 u centru slobodno ali dzabe kada moras biti 2m od kinecta i plus pozadi jos metar da imas, mislim mozes da igras i na manjem ali je nelagodno.