Killzone: Shadow Fall novi screenovi

Me like :slight_smile: :da:

Me too!

el ima negdje taj teaser da ih vidimo u pokretu.Vise me zanimaju pokreti i kretnje likova neg jbno lice koji izgleda jako detaljno,nadam se da ce tako biti i okolina posto sam na jednom videu(onome u sumi)vidio dosta krzavih ivica nezz dali je to posljedica snimanja kamerom ili do nedovrsenosti igre.No sve u svemu igra izgleda odlicno

https://youtu.be/qyFIdb5JkY0

Malo treba dorade graficke sto se mene tice,no igra kao takva djeluje jako zanimljivo te mi se cini kako je onaj leteci robot velika pomoc i djeluje mi kao interesantna stvar.Jedva cekam GamesCom da vidim malo vise o igri:da:

Sta graficke?

Gde ces bolje??? U odnosu na sadasnju grafiku ovo je i previse dobro…

Pa neznam nekako mi unutrasnjost nije na razini pogledaj kako izgledaju otvori na vratima,a i sami rubovi nekako krzavo,ali kazem nije to lose naprotiv izgleda odlicno samo kazem da malo to usminkaju.BTW Pogledaj koliko like ima video,a koliko samih pogleda:D

Igra izgleda stvarno prelepo.

Polako, ovo je demo, dok izađe igra ispeglaće se ti sitni detalji. Možda i skinu cela vrata :smiley: Odlično izgleda igra.

Evo i glumaca.

Evo i linka:

Solidne slike ali mogli su otvori na vratima da budu malo cistiji nesto mi je mutno to posebno na 2 slici … :smiley:

Pobrisan sav offtopic iz teme. Pokušajte da se držite diskusija vezanih za igru.
/Offtopic off/

ova crnja mi je mnogo poznat iz serija,cini mi se da je jedna od njih i homeland samo ne mogu tacno da se setim :hm

Taj je :slight_smile:
David Harewood - IMDb

KZ Shadow Fall demo je uradjen da radi sa max 2 Gb GDDR5. Mogu misliti sta ce biti kad ga razvale na full.
Inace kampanja ce imati full co op. Jedva cekam!
Touch ped na kontroleru ce izgleda sluziti za kontrolisanje drona koji ti pomaze.

Nisam znao da radi na manje memorije, on i ovako bruka izgleda.

Da. Imas na netu cak i grafiku. Killzone je u tom stejdzu razvoja koristio 6 korova od osam kolko ima PS4 i nakon merenja zauzeca memorije uzimao je nesto malo vise od 1.5 Gb… od Max 2Gb (neki kazu 3Gb) kolko su tada imali na koriscenje. Sve u svemu da su imali i 4 Gb to je tek pola od ukupne memorije. Znaci kad ga raspale na full… bice bruka.

Taj GDDR5 zaista… daje ti krilaaaaaaaaaaa :slight_smile:

Znajuci Sony nista oni ne prikazuju sa pola snage vec gledaju ako je moguce i da dobudze nesto samo za e3 pa posle pojela maca.Tako je bilo za ps3 kada su baronisali one astronomske specifikacije konzole pa posle ispalo da je 360 izdrzao godinu dana duze bez naslednika.Ne bi me cudilo da i sada rade istu foru kao koristili smo pola snage…Ali juce.

Pa pazi, receno je da je odluka za vecu memoriju i nizu cenu doneta u poslednjem trenutku, tako da je svasta moguce

Ne znam sta su ranije radili ali ovoga puta je sve tako. Mozda bi ti voleo drugacije… ko zna ali nemere :slight_smile:
Elem… Testiran je odziv GPU - CPU. Posle je podignu limit na 4Gb sa ukljucenom refrakcijom, realnim real time Ambient occlusion-om i jos necim. Za one koji ne znaju Ambient Occlusion je racunarsko izracunavanje odbijanja fotona svetlosti izmedju objekata. Od toga zavise i senke.

Rezultat je demo KZ-a

PS: Na kraju krajeva to nisu Sonijeve brojke i testovi vec devsa.

Pa ja se dobro secam sta je bilo prosli put po njima konzola je trebala da im traje jedno 20 godina a procesor da racuna NASI put za Mars…Tako da ono sa Sonijem se nikada ne zna.