Kako provjeriti koji LT imam?

Pozdrav,

Posto sam najveci noob vjerovatno, imam par pitanja oko nove igracke zvnae xbox slim.

Naime, zamjenih svoj ps3 za xbox slim i imam nekih pitanja ;

1. Kako provjeriti koji LT imam ? (mogu igrati kopije )

2. Da li smijem uraditi update Dashbord-a ovisno koji LT imam ? (2.0.15572.0- trenutno)

3. Na kraju, imam problem sa HDMI portom. Naime, od 4 TV-a na koja sam spajao, na 2 radi tv-a na 2 ne radi. I najgore je sto mi ne radi kuci :slight_smile: probao sam one fazone da restartujem display settings itd ali bez srece.
    Ostaje mi samo jos da kada ga spojim na neki TV sa kojim ce raditi, da u display settings pokusam forsirati manju rezoluciju. Mogu li jos nesto probati ?

Hvala na vasim savjetim.

t

1. na tom dashu imas LT 3.0 sigurno jer je prisutan vec duze od godinu i po dana

2. Smes da odradis update

3. sto se tice HDMI-a, zameni kabal jer mi smrde dve stvari, 1. stara verzija kabla 2. neki od tih tv-a ne podrzavaju 1080p ako ga drzis tu i nece da se resetuje settings… ali kabal novi resava stvar sigurno

EDIT:

To sto si nov ne opravdava cinjenicu da postavljas temu na POGRESNOM MESTU!!! Postoje LT+ i DASH PITANJA poseban forum samo za to… dajte bre ljudi malo samo reda aman, sve lepo i uredno pise

Hvala na odgovorima
Sto se tice prvog pitanja. Xbox je 7 mjesec 2010 god. Da li postoji neki nacin da provjerim I da sam 100% siguran.

Hdmi? Probao sam 2 kabla. Jedan je neki sonyjev od 50 eura pa ne radi :s

Zadnja opcija je da kupim komponentni av kabal.

Ps. Sorry za pogresnu kategoriju. Mada moje pitanje ima I hardware stuff I lt stuff ali u svakom slucaju, upravu ste.

Hvala.

vise je za lt ne brini se…

kako sigurno da proveris, narezes XGD3 prema tutorijalu odavde, MEGA TUTORIJAL ZA REZANJE, ako radi imas LT 3.0 ako ne imas 2.0, ali kazem ti skoro vise od godinu i po dana postoji 3.0 2.0 odavno je iskorenjen

Narezi po mega tutorijalu za LT+ 3.0 i kao sto treba i ako radi igra imas LT+3.0.

To sto ti ne radi na tvom TV to je nesto do boxa, video dam jedan nov koji je na tv prestao da radi a na nekim drugim radi. Probaj kabal i javi da li ti je pomoglo. Ljude koje znam da su probali bilo je do konzole.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2