zdravo svima…nisam upoznat ni kako se pokrecu igre pomocu flesovanja…btw danas sam poslao ps3 slim koji nije mogao da se flesuje da ga cipuju sa nekim cipom od 110e :)…da li mozete ukratko objasniti…znaci skinem igru sa neta zatim stavim je na ekstrni hdd povezem taj hdd na soni preko usb-a i to je to??
pozz
Niko od nas nema ODE za PS3, Pogledaj na sajtu od proizvodjacu ODE CHIPa kako to ide, znam da su particije NTFS od USB HDD-a i da je ISO od IGRE stavljas da li na rutu ili u foldere ali mislim da ide na ROOT od HDD-a, moras da pravis iso IGRE ako skidas za CFW raspakovano sve…
e izvini ja sad video poruku…na ovom postu…hvala na odgovoru za neki dan sticice mi ps3 slim…valjda cu se snaci…
Dali je moguce online sa tim cipom
moze uvek online, pitanje je koliko ce proci dok ne dobijes ban. Mislim da je veci rizik sa ovim cipom nego sa CFW-om
Ma da vidimo kako ce se pokazat i na xbox live ima rizika pa sam igrao 3 godine bez da popijem ban
evo upravo mi je stigao soni i na psn pise ‘‘signing in’’ a nikako da se prijavi :D…nego imam program E3 ode tool v2.0 pomocu kojeg se raspakuje iso da bi taj isti radio…kada skinem igru trebam imati fajlove ps3 game,ps3 updates i ps3 disc.sfb…i odatle raspakujem da bude iso…nego da li ce svaka igra koju budem skinuo da ima te fajlove…naisao sam na neke sto nemaju navedene… nzm kako bih formulisao pitanje…konkretno na kojem sajtu da nadjem igre samo sa tim fajlovima :)))?
e resio sam ono sa ps3 igrama i psn ustvari radi…samo sam trebao opet da namestim svoje parametre za wireles…mislim da slobodno moze da se ide na psn i da se igra online bez straha od bana…e a cuo sam da pomocu ovog E3 ODE TOOL mogu da se pokrenu ps2/ps1 igre…da li vi znate nesto vise o tome?
Koje igre igras online?? Da malo zajedno picimo.
Послато са ST25i користећи Тапаток 2
Ajde napisi nesto oko tog cipa. Jel lepo radi? Nema nikakvih problema? Hvala :emoticon-0100-smile
kosta 110e…igre pokreces pomocu e3 ode tool…to ti je menager…zadovoljan sam kako radi…da bi igrao moras ubaciti bilo koji original ps3 disk…pomocu koga ces emulirati odredjenu igru koju si prethodno skinuo…