Just Cause 4 - Leak





Dobro izgleda. Ali mislim da je serijalu ipak potreban odmor od over-the-top akcije i malo ozbiljniji pristup. Dosadilo ljudima da skacu sa padobranom i unistavaju stvari.

Zavisi kako na to gledas. Just Cause je uvek bio to, sto vise ludila to bolje. Sam serijal je poznat po tome. Sad kada bi menjali opet bi bila kuknjava kako to nije Just Cause ako nema padobran, kuke itd itd.

Ja sam zadnji put igrao, čini mi se Just Cause 2, ali nešto malo a JC3 sam preskočio zbog bagovitosti. Hajd da vidimo kako ovo izgleda, možda mi dođe na radar.

Ovo mi izgleda kao juzna amerika. Ima li podataka o lokaciji?

JC3 je super, uzeo ga kad je bio besplatno uz ps plus, glide-ujem preko cele mape bez da dodirnem zemlju. :grinning: I misije su ok, pogotovo osvajanje teritorija. Jedino sto je izgleda mnogo zahtevna igra jer je imao dosta frame dropova kad su neke eksplozije i sl, za ovo ne smem ni da zamislim kako ce da radi s obzirom kako izgleda po slikama.

1 Like

Obecava trailer a i izgleda prelepo.

Otisli su 3 koraka unazad sto se svega tice.

Dobio sam igru ali je još nisam probao. Prethodni deo sam odigrao i kada se setim loading-a nije mi dobro. Ako su samo to popravili igra je zabavna, repetarivna ali zabavna.

1 Like

Prosla je imala zesce padove frame-a na Ps4, ovu se plasim i da pogledam.

Ne plasi se, primetno radi bolje četvorka od trojke na PC-u…a pogledaj i kakav je downgrade. Radiće sigurno bolje nego trojka.