Just Cause 3

[SIZE=5]Just Cause 3


[/SIZE][SIZE=4]Developer: Avalanche Studios
Publisher: Square Enix
Platforme: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One
Datum izlaska: 01.12.2015.
Žanr: open world action-adventure

[SIZE=4]PRIČA
[/SIZE]

Par godina nakon dešavanja u Just Cause 2, Riko Rodrigez napušta agenciju i vraća se u svoju domovinu, Mediči, fiktivno Mediteransko ostrvo koje je pod brutalnom kontrolom diktatora Di Ravela. U nameri da ga zaustavi, Riko kreće u svoju avanturu da uništi njegove zle planove.

[SIZE=4]
https://youtu.be/1bTVAehKZ0Y

**[SIZE=4]GAMEPLAY

[/SIZE]**[/SIZE][SIZE=4]Destruction, destruction and more of destruction! Kao što smo i navikli u prethodna dva dela, tako će biti i u trećem, eksplozije na sve strane sa Rikom kao glavnim krivcem. Ovoga puta Riko će biti naoružan i opremljen do zuba, pa će tako pored svog mogućeg oružja, imati i wingsuit koji će činiti opaku kombinaciju sa grappling hook-om. Od vozila Riko će moći da upravlja od motora i automobila pa sve do helikoptera i aviona.

[SIZE=4][SIZE=4]
https://youtu.be/xmEOGU_6eyc

[/SIZE][/SIZE] [/SIZE][SIZE=4][SIZE=4]**[SIZE=4]DEVELOPMENT

[/SIZE]**[/SIZE]Razvoj igre je počeo 2012. godine, igru je radio Avalanche Studios iz Njujorka, sa oko 75 zaposlenih, dok je glavni studio u Švedskoj bio zadužen za Mad Maxa koji je najavljen godinu dana kasnije. Nekoliko članova iz Criterion Games-a se pridružilo razvoju igre i svoju pažnju posvetilo kontrolama upravljanja vozilima. Potvrđeno je da će se igra vrteti u 1080p na PlayStation4 i u 900p na Xbox One konzoli. Pojaviće se u prodaji 1. decembra 2015.[/SIZE]
[/SIZE]









Denuvo always win! :frowning:

Do kad vise ovakve gluposti :middlefinger:

Do patch-a 356 hihi

Denuvo confirmed: 3DM je na svojoj stranici napisao da igra koristi istu protekciju kao i Mad Max i da moramo sačekati crack. Da li to znači da će igru lako krekovati ili da je ipak updateovan Denuvo u pitanju, još uvek se ne zna.

Prvi review :slight_smile:

Mučenje…

Ovo sam hteo uzeti za Box, ali sacekacu da vidim da li ce je bar malo ispolirati. Ajde da izgleda nenormalno pa da toliko pada fps, ali ovo je teski prosek grafike za 2015.

Čitam da obe verzije rade katastrofalno loše, učitavanja u nekim deonicama po 4-5min. Kažu da su zabeležili da je XO u jednom trenutku učitavao 15min! Ma idi begaj bre…

citao sam i ja recenziju neku da su loading times ocajni, i da su probali i sa day 1 patchom i bez, i isti djavo. Novi Arkham Kniight debakl na pomolu people

Samo sto je ovaj put PC dobio superiornu verziju igre. Ovo za 15 minuta loada ne zasluzuje komentar osim pogleda prema devovovim u fazonu “are you kidding me”. Kazu da su obe konzolne verzije katastrofalne po pitanju memory leak-a, te da najveci performance hit izazivaju eksplozije, koje su, zamisli, osnova igre.

Sa druge strane kazu da je PC verzija odlicno optimizovana, te da sve radi glatko.

Ja koliko sam primetio u Live stream-ovima Eurogamera i ostalih “jačih” YT kanala, za koje znam da imaju napucane kompove, igra radi vrlo loše na PC-u. U nekim momentima kao slide show.

Je li moguce da su sve tri verzije lose? :smiley:

Izgleda da na pc-u nekome radi super a nekome veoma lose.Znaci da zakljucimo,trenutna situacija je da na konzolama radi ocajno a na pc-u je lutrija :smiley: Izgleda da imamo novi arkham knight :emoticon-0111-blush :smiley:

Auh, kakav ocaj od optimizacije. Sta se deseva ovo sa developerima? Ulenjili su se zestoko.

Trebali bi povrat novca uvesti kao standard za losu optimizaciju. Evo sad cu ***** dat 60$ za smece.