Mene ovo zanima iz jednog prostog razloga, svi se hvalite kako vam je sve dzabe… Pa ako vam se sve dzabe koliko ste zapravo G-Gamerscore zaradili igrajuci sve za dz… Ako nije problem slikajte i postavite ovde da vidim-o da li se hvalite sa razlogom ili samo zato sto nista niste do sada platili osim konzole… Ja imam 17665 i sve je zaradjeno na originalima…
eno ti moj klip u COD BO2 temi, za sada imam 18920 skupljano vec 2 i po godine, ako hoces mogu odmah sad da nabudzim score na 200000 G ali necu jer je meni licno zanimljivo da skupljam poene i ostvarujem achievemente, cheatovanje mi nije zanimljivo…
evo ga i klip na njemu je 18850 juce igrao cod bo2 i dosao do 18920
Realno, da nabudžiš do 200k ti treba 6 meseci neprekidnog igranja
da nabudzim do 200 K treba mi minut ili dva ali kao sto rekoh nije mi to fora nego da realno pratim sta sam osvojio, ako ces u pravom zivotu onda treba jedno 6 meseci da igras svaki dan da se lesis od igranja svaku mogucu igru da prelazis i da osvajas svaku sitnicu…
Zato niko i ne gleda koliko neko ima G na RGH konzoli jer mozes da imas vise nego onaj stalion jer mogu da se otkljucavaju ach ali zato ko se konektuje na live sa takvim profilom skinu sve poene i napisu ti na profilu Cheater XD…
ima fora kako i da ne napisu, ne mozes da otkljucavas sve odjednom nego otkljucas recimo 10 ach na 10 igre u jednom danu ili stavljas vremenski razmak, a ne odjednom otkljucano sve, jer imas TIMESTAMP na svemu heheheheh
na RGH/JTAG konzoli nije merodavno da se prica o gamer score jer je moguce naraviti 9999999G za par minuta.
Ovo sto kaze @studiovpc ja stojim iza toga da moze da se izvede ali sa preteranom alavoscu mozes da postanes cheater
Ja sam mislio da ima gamera a ono sve sami cheateri…
ko bre cheatuje
pricamo realno moze da se sredi G score samo tako, pa jedno vreme likovi prodavali za 50$ profile sa po 25000 G hehehh, ali to ti je za one napaljene klince koji bi samo da se hvale sa time i onda posle naprave ******, vrati im MS score na 0 i cao zdravo… ja realno imam normalan score igram brate koliko igram i to je, jedno vreme sam jurio score kao lud, prelazio sam igre kao blesav, svaki dan sam igrao po 6-7 sati dok nisam nabio jedno 10000 score, imao sam opkladu sa ortakom da li mogu do nove godine da dostignem 10k hehehe i tako ja prestignem njega i batalim da jurim score, onda krenem da igram cisto reda radi… 2 godine za 19k skoro sasvim normalan score s obzirom koliko sam igrao… Kao sto rekoh moze da bude i 200000 za cas ali nije mi zanimljivo tako nesto
Ajde sad de de rece covek da ne radi to,da radi ne bi imao 18000…
@Studio cek cek prodavali profile za 50$ od 25000G…:cash::cash::cash::party:
da da bili klipovi na YT o tome i na jos nekom sajtu sam citao neki prodavali i za vise, to je bilo kada su se programi za to debelo placali, ali sve to zivo pobanovano koliko se secam…
Davide, razmisli o prodaji tvog naloga…
realno ima ljudi koji bi to kupili samo da imas mogucnost kako da prodas, pay pal uplate i slicno, veruj mi instant dobijas pare za tako nesto…
20000 i nesto G poena imam na profilu. Najtezi achievement koji sam dobio jeste u CoD4 u Mile High Club. Jedan joypad je nastradao tokom te misije…
Nacice david nacin da proda, za sve ima resenje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na profilu sam nakupio 22884 poena. Nikada nisam ni obracao paznju ali rekoh eto, da se i ja pohvalim.