JTAG Dashboard Update

Ovako posto ne mogu neke xbla igre da igram i avatar siluete su mi sive treba mi dashboard 14699 , stvar je u tome sto ne mogu da ga instaliram ubacim na root usb-a folder $systemupdate i nista ne reaguje koliko god puta ga ugasio i upalio . Pokusao sam da narezem upadate na disk ista prica. Da li zna neko mozda resenje ? Hvala

skini ovo odavde VEC JE NAPRAVLJENO KAKO TREBA DA BUDE $$ystemupdate

znaci samo otpakuj i folder $$ystemupdate prebaci na usb fles formatiran na FAT32 i ubaci u konzolu dok si u MS dashu i izbacice ti poruku da odradis update, samo prihvati i to je to

u ms dash ulazis tako sto ako si u freestyle dash stisnes GUIDE dugme i ides na system settings potvrdis sa da hoces da izadjes i izacices u ms dash onda ubaci flesku i odradi update

javi ishod :slight_smile:

Rado druze al neradi ti link sto si mi postavio :stuck_out_tongue:

Edit:
evo proradio je , cudno :slight_smile: , sad cu da vidim da li radi.

Avatare ce da ubacis to nije problem, neke XBLA stare zbog patcha koji ima ne rade, sve nove rade bez problema.

Sent from my IRC using Twitter

Uspeo sam , druze hvala ti puno :slight_smile: !

Ma realno bas me briga za Avatare , nego nisam mogao da igram Bastion i FX2 Pinball :slight_smile:

Fx 2 u content/00000… ubaci xbla i pokreni iz original dasha kao arkadu i prebacice trial u full ako u fsd nije. E da oni otkljucavaju neke avatar ikone

Sent from my IRC using Twitter

ok zakljucavamo problem resen, moram da napravim temu sa ovime za u buduce…