Nemam jtag-ovanu konzolu. Zanima me jel mogu nekako da prebacim DLC (npr. dodatni lik za MK9) preko USB flasha? Mislim, ima gomila klipova na YT-u kako to uraditi ali nigde ne pise da li je neophodna JTAG konzola.
Može ali taj fleš moraš da formatiraš na boksu pre toga ,DLC ćeš prebaciti ali on neće HTETI DA radi najverovatnije.
Naprimer kola u FORZI ti ih prebaciš i pojavljuju se u igri ali ti nemože da ih koristiš.
Njega sam formatirao, jer sam vec igrao neke demoe. Pa jel ima neki metod sa kojim ce da radi? Ti sto nece da rade nisu mi narocito interesantni. :emoticon-0100-smile
Jedini način je da kupiš DLC na Lajvu ili da uradiš JTAG.Demo ti je radio jer je bio besplatam a DLC NIJE BESPLATAN.
Metoda je JTAG…ne mozes na “obicnoj” konzoli, mora da ti bude JTAG-ovana konzola.
pre je bilo moguce vadili su od game of the year igara DLC koji nije bio potpisan mogao je da se pokrene na svakoj konzoli, sada moras da probas postojala su resenja. Za ubacivanje na USB formatiran za XBOX koristi USBXTAFGUI_v44.