Istrazite svet pokemona uz Pokemon GO za android i iOS uredjaje (dostupno 2016)


Pokemon GO. Riječ je o mobilnoj aplikaciji za iOS i Android uređaje koja nema izravne veze s Google Mapsom, ali ima sličan princip lovljenja Pokemona u stvarnosti… ili barem na temelju lokacije gdje se nalazite. Ovisno o lokaciji i korisnicima iste aplikacije u vašoj blizini, moći ćete otkrivati Pokemone, trgovati njima te se u konačnici boriti s drugim „trenerima“.

Kako to baš i nije praktično koristeći samo smartphone jer bi vam se trajanje baterije prepolovilo da uokolo hodate s upaljenom Pokemon GO aplikacijom, za sve buduće Pokemon majstore Nintendo je pripremio Pokemon GO Plus narukvicu koja će putem Bluetootha obavještavati igrače vibriranjem kada se nađu u blizini Pokemona ili drugih trenera. Sam uređaj bit će potpuno opcionalan, a cijena mu nije navedena. Aplikacija će s druge strane biti besplatna za preuzimanje i pojavit će se negdje tijekom 2016. godine.Na aplikaciji radi studio Niantic koji je prvotno razvijen pod Googleom i vodio ga je John Hanke, nekadašnji voditelj Geo tima za Google Maps i Google Earth. Niantic se s Googleom razišao prošlog mjeseca, a po svemu sudeći jako su si brzo našli dostojnu zamjenu u suradnji s Nintendom i The Pokemon Company.

Po meni zaista interesanta aplikacija ali opet da li cu ici gradom sa tom narukvicom kao dete neko? Ne verujem bas :smiley:

Preuzeto sa HCL.hr

Meh, bolje da su pustili neke pokemone sa gba na android. Cela ideja socijalizovanja je bezveze.

Vec postoje emulatori za GBA koji fantasticno rade na telefonima, ja cak imam i za Wphone odlican emulator za gba.

Znam, nego sam imao problema sa emulatorima. Pucanje igre, ne čuvanje i corruptovanje save-a. Možda nije ni emulator valjao. Videcu to da istražim ponovo.

Probaj My Boy! Mislim da se isto tako zove na androidu, cova je uradio i za wphone posle android verzije koju vecina koristi. Postoji placena verzija na windowsu koja omogucuje save state-ove, save file-ovi u igrama rade normalno, imas cak i filtere za sliku i podrzava speed-up do 8x valjda.

Nikad nisam imao problema sa tim emulatorom, i ispade da je najbolji emulator koji imam na fonu.