Hvala. Prenecu mu.
Jel ima neki xiaomi za 250-400€ da je dobar, da valja i da nece da baguje za pola godine?
Sestra me pita da joj uzmem, a hoce xiaomi
Ima, Samsung A52S
Pogledaj na zaomi sajtu na koji moze da se ubaci njihov vanila rom.
Imaju modele koji imaju podrsku za to. Kada se to uradi bude drugi telefon.
11T ili 11T Pro. Odlični telefoni, sa jako dobrom baterijom, odličnim ekranima i kamerama. Mislim da su tu negdo oko 300€
Sta je to sa zenama i Xiaomiem. Zaista bih zeleo sa znam. Ili se zalepe za iPhone ili Xiaomi. Kao da nema nista izmedju.
p.s. za trenutak sam se zabrinuo da pitas za sebe
Hvala svima a posebno @ninja
@padawan ma jok, ja sam ios volim i to uvek neki SE ili mini varijante. Ne volim velike telefone a uopste nisam zahtevan korisnik. Safari, youtube i whatsapp to je to od mene.
Sad koristim SE 2020 i skoro menjao bateriju i prestalo da mi radi home dugme ali meni su telefoni toliko nebitni da ga ja tako koristim, jednostavno mi to ne predstavlja nista u zivotu.
Jasno, shvatam, mi volimo ozbiljnije gedzete, uglavnom vezane za gaming. Kad ti telefon zameni switch i omoguci lag-less MS cloud gaming, mozda ce biti drugacija prica.
Nego ovo sa Exynos cipom, nadam se da ce Samsung uskoro da zakrpi, inace…
Ako ga to ne zanima moze da ima ceo gamepass na telefonu, a ne cloud gaming. I ja imam flagship telefone od 2007 godine, ne znam imam li ukupno 5 sati gejminga za tih skoro 16 punih godina. Eto mozda zadnjih pola godine sam malo igrao na telefonu posto sam uplatio apple arcade klincu za ipad, i skontao da moze najnormalnije da se prikaci xbox joypad i na telefon i tablet pa sam probao par igara na telefonu da vidim kako radi
NIKAD ni jednu igru nisam instalirao na telefon!
Haha koji fail za mobilnu gaming industriju.
Ima 10 godina kako nisam instalirao igru na telefon, zaista ne vidim potrebu pored konzola. Ali bi zato moji klinci sve konzole dali istog trenutka za telefon
Ja igram pasijans nekad dok putujem negdje ili u čekaonicama, ne znam jel se to računa…
Racuna se jasta da se racuna.
Ja sam “igrao” Fifa mobile app sto hiljada sati, pretpostavljam da se racuna
Ja bogami svasta igram na telefonu, mada vise imam igara koje mesecima (godinama?) cekaju nego sto igram. Nema se vremena za sve, ipak uvek radje upalim konzolu.
Al ne igram ‘punokrvne’ igre (ko sto je fortnite) na telefonu, to mi dodje nakaradno. Nego vise apstraktne stvari slicne tetrisu, match-3, igre s recima, taj fazon. Jedino sam se neko vreme bio navukao na Genshin Impact, izlizao se screen protector od mojih palceva, blago me sramota da priznam.
Ih ja sam na telefonu igrao sve i svašta. Od strategija, poteznih igara uloga, poveži tri do igara sa kartama i kojekakvim farma igrama. Igrao sam cak i tabačine na telefonu poput Injustice 2 i Mortal Kombata. Najviše vremena sam potrošio na igre Bleach Brave Souls, Star Wars Galaxy of Heroes, Hearthstone i evo sada Marvel Snap. Možda bi u listu ubacio i Clash Royale koji sam poprilično igrao za vreme srednje mada ne više od gore navedenih. Igre na telefonu imaju posebnu vrstu zaraze. Uvek se tu jure nekakvi specijalni likovi, karte il šta već. Najgore što te dosta tih igara i obavezuju na neki način. Kad se setim klanskih borbi u Star Warsu pa haos. Ne postaviš odbranu jednom, odmah komandir i drvlje i kamenje po tebi