iPhone vs Android

Btw ovaj pro telefon je za sada najlaksi pro iphone koji su izbacili. Mozda zvuci smesno kad se kaze da je laksi skoro 30 grama ali nije zanemarljivo u svakodnevnoj upotrebi

Pozdrav ekipa, post potraznje za drugara.

Potreban nov iPad, budzet od 300€ pa do 700/800€

3 modela tipa da su u ponudi , pa onda na kraju da se odluci u tom rangu sta je najbolja opcija.

Najvise ce koristiti za netflix, neke aplikacije i slicno, sto se kaze standardna upotreba.

Fala vi :slight_smile:

Najobicniji ipad, 300€ i resio je stvar. Ako ce za to da koristi nek uopste ne razmislja da uzima air ili pro, bacene pare. Ja uzeo od @ninja obicni ipad pre dve godine taj koji je tad bio najnoviji, evo klinac ga dere, ne fali mu nista, baterija traje dan opusteno uz sve youtubere i igre. Svi dalji modeli iako lepsi i bolji ce mu biti overkill, ali opet ako mu se daje 700-800€ nek uzme air, pro je skup. A imam i ipad 2 kod kuce iz 2010 kome isto apsolutno nista ne fali sem sto ga je apple ubio softverski pa vecinu stvari ne mogu da instaliram. Inace tablet koji ne mozes ubiti.

5 Likes

Hvala za odgovor.
@ninja jel prodajes i dalje ? Samo novo dolazi u obzir

Inace imam ponudu za ipad 9 - 64 GB nov, al cenu jos uvek ne javlja momak. Kakav je taj model? Ja se apsolutno ne razumem u te stvari, nikad mi na pamet nisu pali pa bi voleo vec kad za drugara uzimam da uzme pravu stvar i da ga sluzi.

Mislim da je to trenutno najnoviji “obicni” ipad. Nk me neko ispravi ako gresim. Takav sam i ja uzeo samo osmicu koja je tad bila aktuelna. Nece pogresiti s tim. Tu cena ne bi trebalo da ide preko 330€

1 Like

Najnoviji je iPad 10, on fura novi dizajn po uzoru na Air i Pro modele.

2 Likes

Nek se ispruzi za polovan ipad pro 12.9 M1, neverovatna masina, nesto najbolje sto sam ikada kupio i posedovao.

M2 je bolji Mario, M2 :grin::grin:

@Scalper:

Ipad se kod mene deli na 3 kategorije u zavisnosti sta ti treba:

1. Ulozeno\dobijeno- ipad 9

2. 120hz za poneti sa ekranom koji nije na nivou 12.9 - ipad pro 11 (m1,m2)

3. Najbolji ekran i najskuplji ipad pro 12.9 M1 ili M2

Sve izmedju je nepotrebno bacanje novca.

Performanse su svuda odlicne i tu nema problema ni jedan noviji ipad.

2 Likes

Jos jedna stvar koju sam zaboravio da pitam je ta, jel imate negde preporuku gde kupiti ovakav uredjaj?

Bukvalno b ilo gde jer se ti uredjaji uopste ne kvare. Nikada.

Kupujem prodajem. Gledaj da je nov i nema greske.

https://www.b92.net/tehnopolis/vesti/kasnice-isporuka-najjaceg-iphone-15-modela-2400807
A za Balkan ništa :frowning:

Uh kad bi ostala cena za Pro i u Evropi ista :grin:

@Djordje1990 kakvi su utisci sa iPhone 15pro

Zna li neko kako da osvetljenje podesim i da ga sam ne menja u zavisnosti od ambijenta gde se nalazim? Znaci od kako sam uradio update nemam tu opciju, sve sam probao i dalje sam smanji i pojaca osvetljenje…

Accessibility / Display & Text size

1 Like

Fala vi, smece tu nije bilo nikad :grinning:

1 Like

apple-1f69227034

https://www.b92.net/tehnopolis/vesti/iphone-15-se-pregreva-niko-ne-zna-pravi-razlog-jedni-krive-cip-drugi-kazu-da-apple-stedi-2405439