iPhone vs Android phone

Drugar uzeo nekog kineza, bez mi li ga ne znam ime. Edge ekran, minimalnu tackicu za prednju kameru na ekranu. 250e. A iPhone za 1000e dobije lcd ekran

1 Like

Pa ovo i kazem. Evo pisem sada sa ZaoMi 13 i ekran je fenomenalan.

1 Like

Zaggine iPhone ima OLED. I ekran sije sve druge, mozda sa izuzetkom Ultre 24.

Mada moze se reci da izgledaju “isto”, u smislu vidi nesto sareno na ekranu, krupna su slova, sve je lepo.

Sweetspot danas jeste tu negde oko 300-400e nakon cega dobijas sve manju razliku za vise para, tehnologije su bas napedne, svaki UI je utegnut, nema vise da kupis kineza za 200e i molis se da se ne raspadne na putu od prodavnice do kuce.

Naravno najveca razlika je sto ces sa iphone-om biti malo vise kul u drustvu. Cutting edge tehnologije, performase bionic cipa koje ubijaju single core geekbench, neces bogznakako primetiti… Kamera, samo ako imas sta da slikas. Da sam mlada influenserka sa silikonima i onlyfans profilom, bila bi to odlicna investicija svakako :slight_smile:

1 Like

Ja sam presao sa 11pro na Ultra 23 i telefon ubija sa displayom. Bolji je po meni i od 15pro.
Tako da, ja ostajem na androidu duze vreme. Rekao sam sebi, kad izbace onaj island odvratni onds kupujem iPhone. Do tada sam na androidu.

Ne znam sta smeta island, ja ga skoro i ne primecujem a malo daje na dinamici kada strimujes neki sadrzaj. To je u pocetku bio neki trip da svi hejtuju, sad svi kopiraju i manje vise je standard.

Cut cost prodaju ljudima kao feature. DyNaMiC iSlAnD

Dobar je dynamic island, od mane su napravili skoro pa prednost. Bilo bi bolje da ga nema, al ovakav-kakav je cesto mi dodje koristan.

Na temu ajfona, moja nada je da za te pare dobijam kvalitet koji ce da traje godinama, kupis i vise ne mislis. To je ono sto me najvise drzi u apple taboru. Ne znam dal su top androidi postali pouzdaniji, al sam se naslusao horor prica kako isprva sve radi super, al onda krenu da benave.

4 Likes

Okej, moze biti dobar. Ali ne volim sto prave budale od ljudi za te stvari. Ne mozes cost cut da predstavis kao feature. Jednostavno ne mozes.
Kao i USB C. Borili se protiv toga, sad odjednom to najveci feature na iP15.

1 Like

Daj mi pristup TV na mesec dana ima da ubedim ljude da im je super da odseku levu ruku i desnu nogu. Za dva meseca ce se tuci u redu kome prvom da se odseku udovi.
Bezmalo 80% ljudi su retardi. Verovatno i vise.
To je ono sto sam pisao oko telefona. Nije sta ljudima treba vec sta retarde ubedis da im treba.

Pametni ljudi su lepo rekli. Nije najmocnije oruzije atomska bomba. Nego TV. Sada vec internet + TV

1 Like

Ovo ja mislim za telefone na preklop. Boze me sacuvaj sta su prodali ljudima da im treba, ekran koji se savija napred-nazad desetinama puta na dan. Failure u najavi. I onda posto ce te naravno mrzeti da otvaras telefon trista puta za svaku poruku, stave jos jedan ekran napred. :expressionless:

Moj najveci strah je da ce apple da odluci da udje u segment, pa tacno bi se stiv dzobs digao iz groba da im nalupa samare.

1 Like

Mislim da nece apple tu. Crkavaju ti ekrani fino. Ne zele oni takvu reputaciju.

1 Like

Ovaj 9pro mi se čini top

Jos da nemaju tensor bili bi top

2 Likes

neki Exynos da grmiiiiii

2 Likes

Nema savršenog uređaja

Šljamsung im proizvodi tensor

1 Like

stvarno? znaci isto djubre drugo ime

Pa dizajn je od google kao što jabuka pošalje tsmc i oni naprave

Ja to cuo za lidl. Posalju im brasno i kvasac iz nemacke i ovi naši naprave hleb :tipping_hand_man:

Samo :green_apple: