Iphone 3gs- ikonica

Pozdrav svima,tek sam uzeo telefon juce,iprvi put koristim iphone,i sve je super,sem jedne precice(ikonice)koja mi stalno stoji na ekranu,mala kockica,pomocu koje radim skrishoot,pojacav ton,rotiram ekran itd,kako da uklonim tu ikonicu sa ekrana,onaa je stalno aktivna kad udjem i u aplikacije ona stoji na ekranu,kad probam da zadrzim prst na njoj mogu samo da je pomerim,ne i uklonim,unapred hvala

To ti je aplikacija koja zamjenjuje home dugme. Ako ti home dugme radi normalno, idi na Cydia i tamo uradi uninstall.

Jel to cydia treba da je aplikacija neka vec na pocetnom ekranu ili je u setings?posto je na ekranu nemam,ako je u seting,onda gde da trazim u seting,ne zameri sve mi je ovo novo :DDD

drzis home dugme i lock dugme. Tako uzimas screenshot ekrana. slikaj nam skrinove i posalji i reci cemo ti. Nesto ovako

Home+power :stuck_out_tongue: :slight_smile:

Daj sliku da vidimo koja je i da ti kazemo gde iz Cydia-je da obrises.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

^
Ma to on dosao da se pohvali ovde nije ni gledao sta pise :stuck_out_tongue: :smiley:

Imate prijatelje MTS, idem u poslovnicu da trazim pomoc za ugalj stigao mi :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

gde ti vidis onu kockicu o kojoj pricas?

koje dugme koristis za zakljucavanje telefona?

@Akiris razumeli smo se bwe, to dugmence se zove “power” :slight_smile: jer ga palis i gasis, kada hoces hard reset drzis home+power dok ne izbaci jabukicu…

oou apple ga zove “Sleep/Wake button” ;(

Sta hoces da uradis ti ivane ? to sto vidis je normalan iOS ekran ili meni ili sve.

Captain Obvious ovde, ocito ne slika to dugme kada se radi screenshot. Ma znam ja tacno o cemu se radi, ali sam mislio da je to Cydia tweak. Ili da vidi u settings, ili ima konkretno app. Nisam pri kompu, pa ne mogu da trazim sada

Aj Ivane fino me prati :smiley: ides Settings>General>Accessibility>Assistive Touch i izgasi ga :smiley:

Reseno hvala ti brate puno. I ostalima hvala,i srecna vam nov godina.

Nista tebra,tu smo da pomognemo :slight_smile: hvala,takodje :slight_smile: