Instrukcije za Setup XO

Dobro jutro ljudi,

Treba mi vase iskustvo sa prvim Setupom XO. Koji region ste odabrali gde zivite? Vidim da ima Srbija ali neznam koliko je pametno to da se stavi zbog dostupnosti i kupovine igara. Koje regione ste vi stavljali ? I dajte neki Hint,sta je bitno prilikom aktiviranja i postavljanja konzole.

Inace aktivirao sam onaj 14 dana trial Gold Live a imam i karticu za tri meseca koju kad pokusam da aktiviram kaze sorry we have some Error -probaj posle. I da, stavio sam da sam u US region jel to ima neke veze a konzola je uzeta u Austriji?

Možeš bilo koji region da staviš, nema veze gde je kupljena konzola. Moja preporuka je da staviš adresu sa Aljaske jer se tako ne naplaćujue porez prilikom kupovine na xbox live-u već onoliko koliko piše toliko ti skidaju.

Ok. Stavio sam UK / london i dodao paypall za Placanje i aktivirao 3. Meseca gold. Jos samo kad dodjem kuci da stavim da se skidaju igre sa golda.

Trebao si US da stavis, zbog toga ga sto je dolar jeftiniji…

Da li je povoljnija kupovina sa uk ili irske?

Najbolja i najjeftinija varijanta je $.

Ljudi treba mi mala pomoc. Hteo bih da kupim Live gold pretplatu za 12 meseci sa G2A . Ali vidim da su te kartice razlicite na nekim pise samo NA(North America) na nekim PL/EU/NA , pa na nekim samo BR ili samo AU… Bojim se da se ne ispalim pa da kupim neku koju necu moci aktivirati.

Moje pitanje ju : Da li da kupim ovu gde pise EU i radice ili moram da gledam nesto drugo trece…tipa gde mi je Biling info i ostalo?

Za gold bi trebalo da je uvek region free, tako je bar bilo sa 360.

Pa i ja to kontam ali buni me ovo…Pogledaj sliku


Bem li ga, prvi put vidim ovako nesto. Mada u tekstu pise da ne moze da se aktivira samo u Madjarskoj i Kipru.