Img Burn Write Error

stalno mi izbacuje error kad hocu da narezem igru

namesten mi je layerbreak tako da nije do toga
sto se tice cd-ova koristim maxell-ove,znam da nisu verbatim ali nikad nisam imao problema sa njima
jel neko zna sta bi mogao biti problem?
vec sam bacio 2 diska

i sad mi treba da gledamo sa tvog skrina da je u pitanju red dead redemption, nisi napisao koji rezac, kojom metodom rezes, zapravo skoro nista.

moze da bude milion stvari, to je starija igra.

igra je red dead redemption undead nightmare
rezac je LG hl-dt-st dvd-ram gh22np20
a koje metode postoje?

menjaj rezac, taj tvoj je odsluzio svoje (barem sto se tice rezanja dual layer diskova). tu ti je greska

Ako je rezac pri kraju, ostaje ti jedino da probas jos sa Verbatim diskovima…

cudo da te sluzi jos taj rezac, a ubitacna kombinacija je maxell dual layer, kao da stavis volan od juga na trabanta i hoces da ides da vozis monzu.

Kao sto rece Mracni Hemicar gore, menjaj rezac.

to se meni isto desava metodom max burnerom,kad sam uradio crossflash na liteon…sad sam vratio gde sam ga kupio i cekam novi pa cu videti…

To sam imao sinoć na rezanju traxdate,jedan prođe ok,drugi tako,narežem posle toga 4 komada verbatima bez problema,probaj prvo verbatima pa vidi sta se dešava…

pa sta da vam kazem. Trpate diskove koji kostaju kao dve bananice, onda se zalite kad vam pukne na pola rezanja, em skrnavite rezac s takvim diskovima, em skrnavite citac na boxu, i onda kad dobijete ovakvu gresku sa bilo kakvim diskom, nije vam jasno zasto.

ja sam spizdio 2000 zbog cd-ova, kupujem i koristim samo verbatim…vise me izasli cd-ovi nego rezac… :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Isti problem sam imao ali kod mene je fora sto mi je rezac bio skroz nov. Radio je 14 dana i posle toga se raspao. Sada cekam da mi izvrse ili popravku ili zamenu. Rezac je duze kod njih nego sto je bio kod mene, bedak. :headbang: