Ima li XBR logo?

E ovako,zanima me ima li Xbox Republika svoj oficijalni logo?? Ako nemate,da otvorimo konkurs…
Drugo, Smijem li vas reklamirati,ako imate banner???
Trece, posto vidim da je ovdje dosta mladih ljudi (10-15 god) koji imaju onaj glupi Facebook,bilo bi red da napravite FB grupu i tamo stavljate vijesti o XBR i igrama uopste,msm da bi bilo korisno i tako bi ste bili popularniji! Jos stavite link od grupe na sajtu i link od sajta u grupu i…

[apelujem na admine da me zastite od thundermanzovih budalastina djecijih i da ga sprece da postuju u ovoj temi :mad: ]

Pa valjda je logo ovo gore levo, xboxrepublika.com? Ako nije moze konkurs… nagrada… pohvala :slight_smile: Ja sam vec radio logo za EUC i osvojio drugo mesto. :smiley:
Dobra je ideja za FB koji nije glup btw.

imamo ceo identitet :slight_smile:


uskoro stiže nova varijanta headera kao i banneri za reklamu.
kad smo kod headera, čim to bude postavljeno napravićemo temu gde možete postavljati svoja rešenja.

Ono je samo tekst…A ni onaj znak X sto je favico zapravo nije logo…Sto dovodi do zakljucka da ovakav divan sajt NEMA LOGO… Prema tome,dajem na robotnjiku da otvori konkurz!
eDIT: Fala robotnjik ,sad vas mogu reklamirati i praviti PS radove! Nego ,ako nije licno,koji font koristite u logotipu?? Posto sad pravim sajt XboxRepublikaBosna pa mi treba…

Zapravo ovo sto je okacio robotnjik jeste logo ako cemo skolski da gledamo.

Kakve to veze, zivota ti, ima ako je logo stavljen i za favicon? Pa nece valjda staviti golu zenu na favicon. Isto kao za pr. Twitter. T im je favicon, ali i logo, doduse imaju i vise vrsta logoa. :slight_smile:

evo font, cypher je pojasnio :slight_smile: