Poz drugari, pre nedelju dana sam od drugara kupio RGH Slim konzolu (250GB). I malo mi je sve to novo. Dosta sam bio ovih dana na forumu, citao, proveravao, sta kako… Naravno sada me zanima kako sam da nabacujem igre. Pregledo sam detaljno Tutorial i svaka cast za studiovpc, sve je lepo objasnjeno i i prosto izgleda, mada nisam jos probo, mozda i nije tako prosto. E sad, mene zanima da li neko moze da mi kaze odakle se skidaju igre? Ako je putem torenta da li moze neki sajt proveren?
Igre sam skidao sa privatnog torent trackera, za koji nazalost vise nemam invite. Mozes da potrazis u onoj temi za menjanje inviteova da li ima neko. Uglavnom, skidaj Complex i ostala zvanicna izdanja pa ih sam posle otpakuj. I sve je prosto, samo prati tutorijal i sigurno neces pogresiti
Hvala druze. Probacu da dobijem invite, a do tad cu sa ovih sajtova probavati. PB moze? Sa njega sam pre filmove skidao… I kako da provalim na sajtu pre nego sto skinem da li je raspakovano vec ili je ISO fajl? Hvala.
Evo npr oni skidaju sa private tracker-a a ja i jos par ljudi sa obicnih trackera, odemo na google, trazimo torrente i opusteno nadjemo i skinemo. Jedina razlika moze da bude instant skidanje sa neta ili malo sporije cak i ovi obicni trackeri gde imaju igru skidaju po 10mbit-a.
Sent from my iPhone
Jos jedno pitanje pre nego sto krenem da skidam igru, pa moze i lock. Kako da razlikujem pre nego sto startujem download, da li je vec raspakovan ili ISO fajl? Posto mi aLx rece da gledam ja da ih sam otpakujem a i tutorialu je receno tako?
Rar, zip kada ekstraktujes dobijes ISO- kopija sadrzaja dvd i njega raspakujes sa programom za xbox i dobijes igru sa folderima i fajlovima koje koristis na Xbox-u.
E sad sve ovo moze biti uzalodno i nuklearna fizika u teoriji dok ne skines igru dobijes fajlove, procitas tutorijal za raspakivanje i uradis sam, postupak raspakivanja tj da odradis da krene da raspakuje traje 30ak sekundi. Videces kada trebas da ubacis fajl
Sent from my iPhone
Ups, nisam registrovao ovo Complex sto je napisao aLx, a sad na torentu vidim da pored pise Complex, tako da pretpostavljam da je to to.
Hvala vam jos jednom.
Uglavnom sve igre koje imaju u nazivu iMARS, Complex, itd. a da pored njih ne pise jtag/rgh su scenska izdanja, i za njih znas zasigurno da rade. Na kraju krajeva, procitaj sta pise u opisu ili komentarima, ako nesto ne valja obicno to napisu.
Ok ljudi, usro sam motku. Iako sam uspeo da skinem igru, raspakujem, prebacim, odigram, sada ne mogu da igram one koje sam pre igrao. Skonto sam i u cemu je prolem, cita mi usb ne hard, ali ne znam da ga resim. Evo slike kao pomoc
Naime, ovde gde sad pise USB0 je pisallo HDD1, koliko se secam.
Pomagajte?

pa ti rece da si procitao moj tutorijal, a tamo bas za to pise lepo sve…
“Pa na Manage Game Paths (ja vec imam podesenje foldere zato se i vide, trebalo bi ovde da nema nista prvi put)” stvarno sam radio korak po korak, ali nije pisalo sta raditi ako ima nesto… Pa sam mislio da je ista procedura i ako ima…
Jel moze da se ispravi ovo?
Dodaj brate mili putanju koju hoces da skenira dodaj ceo hdd1 nabij depth na 10 i pokreni skeniranje, ja tacno znam kada ne citate nista… Bez uvrede
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Uspeo sam nekako. Hvala