Igre koje (verovatno) niste igrali, a trebalo bi

Moze neko jos da pojasni malo ovu igru Gone Home? Msm tacnije izokola o cemu se radi, jel neka horor prica, ili?

Nije horor, mada bude malo strasna na momente jer je noc, pada kisa, a sam si u ogromnoj mracnoj kucerini u kojoj se mozda nesto strasno desilo. Nema nikog, a ti pokusavas da otkrijes zasto. Ali Gone Home je uglavnom prica o clanovima jedne porodice, posebno o mladjoj sestri, koju polako otkrivas pretrazujuci sobe. Ovo nije igra u klasicnom smislu reci, bukvalno sve sto radis je otvaras fioke, slusas kasete i citas pisma.

Cela igra traje oko 3-4 sata, znaci moze brzo da se predje. Ako si dete 90-tih, savrseno evocira to doba, narocito osecaj kako je bilo biti tinejdzer. Da ne spojlujem dalje.

Luda zaraza

Shatter

Jao to me podsetilo, ima na pc-u ona neka takva igra, isto space fazon sa zaokrugljenim odbojnikom, uh koliko sam to igrao… strasna zaraza.

Odmah imam apsolutnog pobednika…

Limbo je fantastican. Ako stvarno ima neko da nije igrao, mora pod obavezno.

Da ne misliš na ovo?

Samo je jedan original!

E jeste, Ricochet! Covece, sati i sati su tu otisli… jednom kad se navuces, gotovo je.

Ako se dobro secam ima nekih hiljadu nastavaka! Secam se da sam uvek igrao onu trial verziju :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Setio sam se ove igre danas. Ovo je prava igra za “opuštanje” osim ako se igra u coopu, onda kreće klanje.

@noodle ja sam ovo igrao na 486 kada sam bio klinac
Kako ste me samo podsetili :slight_smile:

Dopuna:

Nasao sam na appstore za 3$ :slight_smile:

Sent from myphone using Keyboard errors

Heart of Darkness Boze koliko sam voleo ovu igru opet bih je igrao :slight_smile:

ovo je 100%

Neki smatraju da je ova igra bila jedna od inspiracija za Demon’s/Dark Souls, i na par momenata se zaista vidi zašto, kome ne smeta zastarela grafika, treba da proba ovu igru

Ajd da malo oživim temu, jer je ovde navedeno par mnogo dobrih igara, koje vredi igrati, valjda će još neko naći neki biser :slight_smile:

** Golden Sun**

Samo što sam počeo igru, a već mi se opasno svidela. U pitanju je standardan Dungeon Crawler, samo sa zagonetkama i nekim dodatnim mehanikama koje igru čine zabavnijom. Konkretno mislim na Djinnove, koje možete naći po svetu i sa njima sklopiti ugovor, da bi poboljšavali svoje likove i otključavali specijalne napade, pa se onda oni mogu poboljšavati i menjati.

** Eternal Darkness**

Spominjao sam i pre ovu igru. Po meni je jedna od najboljih igara u Survival Horor žanru, pogotovu ako se ne nađe jedna runa u Chapteru 6, jer nakon toga, bez te rune, nema šanse da se završi, a da ne poludi lik, kako na ekranu, tako i u stvarnosti. A još igra ima razlike, u zavisnosti od par izbora, kakvi će biti protivnici i šta će najviše faliti u toku igre.

Nažalost, sve nade za nastavak su odavno ugašene, ali makar imamo ovo remek-delo.

** Zenonia**

Ovo je igra koja je najdostupnija na telefonima, tabletima i prenosnim konzolama. U pitanju Hack And Slash RPG sa dobrim kontrolama, čak i na telefonima, koje su prilično precizne. Ima dosta Loota, magija, itema, elemenata, protivnika, itd. Kampanja je poprilično duga, preko 20 sati, sa sidequestovima dostiže i 40 sati.

Auditorium

Krajnje jednostavna, ali zarazna igra, koja nekako opušta što se više igra. Mada, kasnije ume da bude mnogo komplikovano. Gameplay više govori nego reči u ovom slučaju.

Svestan sam da za većinu ovih igara koje navodim treba emulator, ali zaista mislim da nije toliki problem sad, jer svi imamo solidne računare, koji nemaju probleme sa teranjem emulatora za većinu konzola.

Flying Warriors obavezno odigrati ko voli borilacke vestine

pree soulsa, meni je to bila najteza igra koju sam u zivotu igra. Kad se setim koliko puta su mi odsekli ruke, zmarci me prodju :smiley:

Igrao sam je pre par meseci, nakon jedno 5-6 godina, ako ne i više. Čoveče, kako sam to nekad igrao? :slight_smile: Ono, nije preterano komplikovano, ali dok sam se snašao oko kontrola, pa podesio da mi odgovaraju… A tek koliko puta sam se izgubio, pa kružio jedno pola sata, jer mi promakao jedan prekidač… Ali je igra i dalje mnogo dobra i mnogo za****** u nekim delovima. Ali jbg, igra na windows 7 pravi gomilu sranja, i često baguje, da je malo stabilnija, čak bi je kupio sa GOG. Valjda će nekad nešto da uradi, jer je igra i više nego dobra, ali je niko maltene ne spominje po internetu, čak i nema nešto mnogo reviewova.