Igra ne radi

pozz imam jedan problem sa igrama oko rezanja :

Kada mi ucita igru u ImageBurn-u na labelu pise DVD_ROM i kada je narezem i ubacim u konzolu cita je kao DVD film (ima samo xbox logo),dok na nekim igrama isto to uradim i u labelu pise Xbox360 tada je isto nareze bez problema i igra radi. pokusavao sam da je pecujem preko abgX360 i sve je pokazivalo kako i treba da pokazuje ali ipak nista. ako neko moze malo bolje da mi pojasni sta je problem neka mi odgovori. evo i slike da vam docaram sta mene buni ovde

treba ti novi flash, ovo je sve u redu. skini neku staru igru, tipa prince of persia forgotten sands, pa probaj isto ovako da je narezes, videces da radi.

Pretpostavljam da znas da treba da koristis dual-layer diskove i da treba da flesujes xbox?

Posto si nov neznam da li znas da imamo tutorial sekciju ([U]ovde[/U]) I ako si pogledao tutorial za rezanje koj je veoma dobro odradjen (Pohvale za sve koji su pomogli oko toga) video bih da je i tamo isto tako

Tako da nemoj da brines

Korisni linkovi:

PRAVILA

http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-03-01-2012-a.html

narezao sam gears of war 3 i za njega mi jedino trazi novi flesh,ali kao sto rekoh,nov sam na xbox-u pa ne znam kako to ide. jel ima neki tutorial ili guid za flesovanje konzole jer izgleda da je to problem?

U startu pripremi oko 100 dolara za sav potreban alat za fleshovanje…Evo ti skini ovde sa zvanicnog sajta Junge Flasher tutorial, znaci skidaj ovaj Junge Flasher V.0.1.91 beta, to ti je zadnja verzija JF-a:Jungle Flasher - Downloads

Uglavnom tu ti se nalazi i JF program koji ce ti takodjer trebati za fleshovanje konzole, kad to skines imas Documentation File, i u njemu ces videti PDF file tu ti je sve od A do Ž kako fleshovati konzolu.

P.S. Ili evo ti samo tutorial bez programa za pocetak, tu ti sve pise:http://www.mediafire.com/?xg6mum23p1faou7

Imas tutorial, ali i sam kazes da si nov pa nebih ti preporucio da flesujes sam. Ustvari da li je tebi flesovan xbox ili ti samo treba update ?

I trebace ti 7-8k din za alat, a na forumu imas likove koji rade mnogo jeftinije flesh

Akris, Mirko, Dusan (izvinite ako nisam nekog nabrojao)

ima flash samo neki matori

Verovatno, vise mu se isplati da da xbox na flesh, nego da kupuje alat za 2-3 flesh i to nije sigurno da ce znati da uradi x.x

A da li je potrebno svaki put pre rezanja igrice da se pecuje preko abgx360?

Zavisi da li je izasao neki patch, ja svaki put pre rezanja propustim jer je to 2 minuta posla

a kako povezati xbox sa netom tj.kablovi odakle dokle, jer ja sam ga povezao sa modema direktno i nece da mi nadje ip adresu a vidi modem