Horizon: Zero Dawn - Earth Is Ours No More

Ovo preti da graficki zbaci sa trona i jedan Uncharted 4, jos ako se uzme u obzir da je igra open world, za razliku od pomenute igre, stvarno izgleda neverovatno.

1 Like

Videcemo za dve nedelje,ali da izgleda opasno,izgleda…

Lepo izgleda ali nekako mi tu nesto nedostaje da bi me privuklo…

Ovaj logo na kraju? :stuck_out_tongue:

Mada, mogao bi i ovaj da prođe:

:smiley:

3 Likes

Lepo je ovo, ali ovi mehanicki dinosaurusi su mi totalni off za ovu igru… Izgleda mi kao totalni nedostatak maste za pricu i neku originalnost. Super su oni odradjeni sto se modela tice i sve to, ali mene te stvari ne privlace uopste. Sve osim toga (ako je ista ostalo, a nadam se da ima i nesto van lova na ta cuda) mi izgleda super. Svakako bih je igrao kad bih imao prilike, ali oni po meni su teski promasaj za ovakvo okruzenje u toj nekoj prirodi. (Znam da je buducnost, i da je sve zaraslo, ali kad se to skloni po strani, okruzenje deluje kao Witcher ili nesto sl. i od jednom - bum! Mehanicki dinosaurus ti izlazi iz sume. :smiley: )

1 Like

Meni se bas to svidja, roboti koji su zavladali planetom, priroda koja vraca ono sto joj je covek oduzeo. Sve sto sam do sada video mi deluje extra. E sad, Guerilla games nikada nisu bili poznati kao studio koji zna da napravi igru sa vrhunskom pricom, tako da se vise plasim da na tom polju ne zaseru. Ako i to ubodu eto igretine. Citam da neki koji su imali priliku vec da je odigraju imaju samo reci hvale. Videcemo. Od svega sto je najavljeno u narednom periodu ova igra mi je broj 1.

1 Like

E bravo, slazem se, igra izgleda zaista nestvarno dobro, ne sumnjam da ce ova igra tehnicki biti savrsena, ali sto se tice price, mastovistosti, raznovrsnosti gejmpleja…e to mi ne deluje ni priblizno tako obecavajuce kao vizuelni dojam.

1 Like

Jedna fotka sa Gaf-a.Kazu ljudi mravi se pomeraju po drvetu i nose lisce,latice itd i to za vreme open world-a ne tokom neke specijalne sekvence.

2 Likes

Whaaaat? Bolest! Ako ovo nije pravi “next gen” onda nije nista.

Kako god, bila dobra prica ili ne, mora se priznati da igra izgleda prelepo! E sad ako je i prica na istom nivou, ceka nas ludilo od igre…Jedva cekam.

Za pricu su angazovali John Gonzalez-a a doticni je radio na Shadow of Mordor,Fallout New Vegas pa cemo da vidimo kakva ce da bude prica :smile:

Dobro, imali ste scene u Divisionu gdje gavran iz cista mira napadne psa na ulici i otme mu neki plijen. Sada se samo takmice ko ce detaljnije nesto da odradi.

Meni je ovo skoro pa jedina igra na horizontu (sorry), sad kad je RE7 izasao.

Mislim, i prey se ceka, al to je tamo kasnije.

Bese par komentara iznad kako robo-dinosaurusi nisu nista posebno. What?! Pa to je glavni ‘hook’ igre! Sve ostalo je standardno i vec vidjeno, ne bismo ni znali po cemu da je razlikujemo od gomile drugih 3rd person, open-world, post-apocalyptic, sunjanje s lukom i strelom, itd itd igara.

A vizuelni dizajn robo-faune me ostavlja bez reci koliko je dobar. A kud tek misterija o tome kako su nastali. Jedva cekam.

3 Likes

Potpisujem. Prakticno sta god drugo da su stavili bilo bi vec vidjeno. Sta ovde ima da se coveku ne svidi
Roboti +
Dinosaurusi +
Robo - Dinosaurusi +++++

Ali… I XO ima mrave! Oh, wait…

1 Like

Ocekivano dobija najvise ocene i drzi 87 na metacriticu. :dancer:

2 Likes

Igra pokidala. Soni rastura sa ekskluzivama od početka godine.

1 Like

Od kraja prosle, tacnije.

The Last Guardian - Released Dec 6, 2016

Gravity Rush 2 - Released Jan 20, 2017

KINGDOM HEARTS HD 2.8 FINAL CHAPTER PROLOGUE - Released Jan 24, 2017

Yakuza 0 - Released Jan 24, 2017

Nioh - Released Feb 7, 2017

Horizon Zero Dawn - Released Feb 28, 2017

Persona 5 - Released Apr 4, 2017

Zaboravi Nier za 3 dana.

Nisam naravno zaboravio, planiram i preorder, ali posto je najavljen za Windows, ne tretira se kao ekskluziva (iako jeste konzolna ekluziva). Pritom 23. je datum samo za JP, za NA i EU su 7. odnosno 10. mart, respektivno.