HITMAN - E3 2015 Trailer

https://youtu.be/LVqxMCZ3u6k

https://youtu.be/kA_Mx3-ZMGE

Hitman nece imati season pass, developeri su izjavili da smatraju da je to pogresno i da ce sve dodatne misije igraci dobiti besplatno :slight_smile:

O hvala Bogu, odlicna vest! :tap:

Malo novog gameplay-a :slight_smile:

[video=dailymotion;x2xqamg]http://www.dailymotion.com/video/x2xqamg_videogames[/video]

Imam pitanje za prisutne, da li vam se svideo Absolution? Ja sam uzivao i presao dva puta al vidim da se ljudima po INTERVEBZU i nije svideo preterano. Po meni je bas bio dobar. Kao kukali su sto nije open world ili tako nesto.

Absolution je dobro osmisljena igra koja nudi bezbroj mogucnosti i nacina da se misija izvrsi. Jedini problem je sto sam ja igru odigrao na potpuno pogresan nacin. Ja 5% od onoga sto igra nudi nisam vidio. Gledam klipove na yt i mislim se o gospode kakav sam idiot.

ali u sustini solidna je igra koliko se sjecam.

Btw ako niste procitali novi hitman ce biti digital only, i to u vidu epizoda. Izlazice dio po dio, a tek za oko dvije godine fizicka kopija koja sadrzi sve djelove, tj. epizode.

Zapravo su rekli da neće biti epizodna igra, već da se odmah plaća puna cena igra, tačnije 8. decembra ove godine, ali se ne dobija full igra, nego nakon toga valjda svakog meseca stiže nov sadržaj. Po meni veoma glupo, čist dokaz da su zbrzali par misija, pa će onda da nam dodaju svakog meseca po još neku.
Što se mene tiče, ja ću čekati full verziju.

Igra je dobra ali je sistem detekcije uzasan, policajac koji je udaljen od tebe 100m primecuje da mu nisi kolega :smiley:

Ne, dobija se cela igra, ono content kao bilo koja full igra, ali će oni vremenom dodavati novi content, mesečno ili kako već, plus user created content.

Meni je absolution bio i vise nego ekstra igra… Tako da ovaj novi jedva cekam i jos kada bi pustili absolution na X1… Ma to bi bilo i vise nego ekstra :smiley: I da urade bolju figuricu za Limited Edition :smiley:

Meni je i ova figurica extra :slight_smile: samo što nemam absolution za X360 sada :frowning: pa mi je to ******, tj ako ikada bude pušten na BC (pošto je to square enix) moraću od tebe da tražim :smiley:

Kako nemas? :smiley: Pa bio je free za gold :smiley:

A da, onda ga imam :smiley:

Nisam ja uzimao sve igre koje su bile free, npr Mafia 2 mi je prošla kroz prste i još par dobrih igara. Važno je da sam Judgment uzeo :slight_smile:

Idi na store pa proveri :smiley: Ako bude za neku malu cifru, moram da pazarim Hitman HD Pack… To je epska kolekcija :smiley:

Jeste, proverio sam imam Absolution.

Ovaj summer sale je bio žešće ******. Nadam se da će pustiti nešto ponovo uskoro sa normalnim popustima, ako ne, čekaćemo zimu za normalne igre.