Pozdrav imam jedan manji :rolleyes: problem, ovako imam jtag konzolu i ubacio sam hdd od 500 gb i pisalo mi da je unformated ja pretisnem i formatiram normalno i dobijem negde oko 460 gb, ali sad nemogu da pokrenem konzolu preko fsd-a i nemoze na kompu da mi prepozna hdd ni sa USBXTAFGUI_v44 ni sa modiom a ni sa Xplorer360, i nemogu nikako sve ove fajlove sa starog hdd-a da prebacim na njemu, jednostavno ne vidi hdd, a na xboxu vidi ali samo u default meniju a kad stavim stri hdd i pokrenem fsd on mi isto ne vidi hdd od 500gb . Ako moze neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan
E taj problem sam imao i ja sa mi komp ne vidi hard disk…
Uzmes lepo i formatiras hard u originalnom dashboard-u…
Onaj zeleni originalni dashboard i on ga lepo formatira u Fat 32 i radice ti…
Hvala na odgovoru, ali nije ni to pomoglo nego sam nasao resenje preko googla :), a resenje je to da ponovo na tom hdd- u instaliram xex i fsd i on mi prepozna lagano i posle prebaci sva moja podesavanja sa starog hdd-a i sejvove i to je to.
Pa trebao si odma na google da nadjes to resenje
:hihi :lol:
Pozdrav ne znam el je još ova tema aktivna trebam pomoć? Naime imam x360 120gb model i napravljena je na njoj RGH modifikacija. Ali pošto kad sam slao konzolu na servis nisam interni HDD od konzole poslao skupa sa konzolom nego samo usb stick na usb memoriji imam kao sistem preko kojeg pokrećem freestyle 3 ali htijeo bi prebaciti igre sa externog harda na hard disk od konzole pa da mogu igre pokretati pomoću XEX menu programa ali kad konfiguriram usb hdd meni stvori xbox360 folder koji je pun nekakvih datoteka no name formata i hdd mi bude pun kad ga priključim na računalo. A u konzoli mi pokaže da je prazan ext hdd. A zapravo u kompu je pun ko čep malo me to zbunjuje . Tražio sam tutoriale kako da to riješim ali nisam našao što bih meni trebalo ako je netko upoznat sa tim problemom neka mi ukratko objasni kakav program trebam i šta sve trebam da mogu stavljati igre na externi hard te da igre mogu prebaciti na glavni HDD od konzole unaprijed zahvaljujem! :emoticon-0100-smile
Prvo, ne upadaj u tudje teme, nego za novi problem otvori novu temu.
Drugo, meni nije jasno uopste sta ti radis? Imas interni HDD i eksterni HDD i zelis da eksterni prikljucis na komp, prebacis igre, onda utaknes taj eksterni HDD u konzolu i prebacis na interni. Jel dobro razumem?
Gle krivo si me razumio pa imam obadvoje LoL napravit ću novu temu ok nije problem mi to al mene muči što ja ne mogu kad externi usb hdd formatiram na kompu u FAT32 meni xbox ko da ne prepozna koliko ima memorije samo mi pokaže ikonu usb device ja odem na configure now konfigurira ga i nakon toga mi pokaže taj ext usb hdd njegovu memoriju ali ja nakon što konfiguriram prijenosni hdd meni na kompu nakon što spojim taj ext hdd koji je bio konfiguriran u xboxu meni je indikator u crvenom od 24.5gb ja imam 1mb slobodnog a konzola pokazuje upravo suprotno o tom se radi ljudi.
To je upravo ono sto je normalno, i tako i treba da bude. Ne treba uopste da formatiras eksterni HDD preko konzole kao Xbox 360 storage ako hoces da taj HDD koristis samo za transfer na interni HDD. Dakle, formatiraj eksterni HDD na kompu, prebaci na njega igre koje zelis, i najnormalnije ces moci da prebacujes igre preko Freestyle dashboarda ili XeX menija, nakon sto eksterni hdd povezes na konzolu, ofc.
Ma probo sam i ja to el se možemo čuti u inboxu da ne spamam u temi tuđoj.
Moze.