Hard Reset

Deus Ex više nije relativno usamljen u žanru cyberpunk trilera. Razvojni tim Flying Wild Hog najavio je Hard Reset, “anti-utopijsku pucačinu”, smeštenu u vreme kada je čovečanstvo na ivici uništenja.

Hard Reset je smešten u jedini preostali grad ljudi, Bezoar. Protagonist ima zadatak da odbrani poslednje utočište civilizacije. Igra će koristiti Road Hog engine, razvijen od strane ovog razvojnog tima.

Flying Wild Hog je razvojni tim iz Poljske, sastavljen od nekadašnjih članova razvojnih timova CD Projekt (Witcher 2) i People Can Fly (Bulletstorm).

Hard Reset izlazi ekskluzivno za PC, već u septembru ove godine.

izvor:gameinfusion.net

Sta vi mislite o ovoj igri? Meni super deluje, ocekujem da ce biti EPIC, cim ova dva tima rade na njoj.

septembar?Pa to je za nepuna dva meseca,a ovo ovoj se igri nista nije znalo…Inace nemogu nista reci dok nevidim neki gameplay,ili bilo sta cime bi igra ukazala svoj kavlitet.

Evo ga trailer, i to je sve sto se zna o igri.

ne zvici bas dobro, potpuno anonimna igra, pc ekskluziva kada svi rade multiplatforme, njihov sopstveni engine i budzet istocnoevropske kompanije.

Hmmm veoma zanimljivo.Odavno nisam video ekskluzivu za PC a da nije RTS/MMO.

Mislim da ce ovo biti promasaj. Nedovoljno je ovo materijala za moju konstataciju, ali sumnjam da gresim, cenim neko socijalno na brzinu sklepano cudo :rolleyes: :smiley:

Pa meni izgleda dobro,onako prosecna igra.
Najvise me podseca na Bioshock,kakav Deus Ex.
I da li je Deus Ex uopste izasao?(Mislim na onaj najnoviji)

7 minuta gameplay-a

Izasao je demo pa ko voli neka izvoli, a evo i zehtevnosti

MINIMUM:
OS: Windows XP/Vista/7
Processor: 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64
RAM: 2 GB
Graphics card: 512 MB NVIDIA GeForce 8800GS / ATI Radeon HD 3870 or better
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: DirectX 9.0c
Hard Drive: 4 GB free hard drive space

RECOMMENDED:
OS: Windows XP/Vista/7
Processor: Intel Quad Core 2.3 GHz / AMD Phenom II x4 2.5 GHz
RAM: 3 GB
Graphics card: 512 MB NVIDIA GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 4870 or better
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: DirectX 9.0c
Hard Drive: 4 GB free hard drive space

Samo mi se nesvidja zato sto izlazi samo za pc.

po meni zvuci zanimljivo jer igru radi deo ekipe koja je radila witcher-a, e sad pitanje je koji deo jer witcher je po meni fenomenalno odradjena vizuelno igra za budzet istocnoevropske zemlje. i prica mu je dobra (diduse to je po modifikovanoj knjizi) tako da igra ima potencijala. sad cekamo da vidimo ostatak

Probao sam demo nekih pola sata i prvi utisci su veoma pozitivni. Igra izgleda bolje nego bilo koji multiplatform fps koji se pojavio u poslednjih godinu dana izuzev Crysis 2-ke (sa PC aspekta). Te price o njihovom sopstvenom enginu i budzetu istocno-evropske kompanije nikako ne piju vodu, jer su neki od najboljih engina potekli upravo od takvih razvojnih kuca (X-ray, Chrome, AtmosFear 2.0, 4A Engine, RED Engine itd). Ipak sam engin je tehnicki zastareo jer ne koristi ni jednu od naprednih dx11 funkcija, ali je vidljiva pojacana upotreba fizike, i pre svega dobra optimizacija sto i nije karakteristika istocno-evropskih developera. Imajuci u vidu koliki broj ljudi je pravio ovu igru (5), izgleda odlicno. Po meni ovako je trebao da izgleda Deus Ex barem sto se tice scenografije.

Takodje zadovoljan demoom, trebalo bi do kraja nedelje da zaigram i full pa javljam utiske. Po opisima koji su osvanuli na netu cini se kao da nije maciji kasalj tako da sto se tice nivoa tezine, necu za prvi prolaz uzimati hard :slight_smile:

Video Review