Pa to je PC. Mada je danas sve vise hassle free nego ranije do pre koju godinu morao si da editujes fajlove da po pokrenuo igru ili menjas neku konfiguraciju.
S druge strane imas milion customizacija i pirateriju out of the box. PC je PC sa svim prednostima i manama.
@Djordje1990 ti si mu instalirai neki custom os bese? vrati sve na fabricka pa probaj.
To je bilo prosle nedelje kada sam malo eksperimentisao…
Konzola je sada na Win 11 i mislim da sam nasao problem Ally vec 5h radi bez greske.
Asus se malo zaneo i u power presetima toliko utisao konzolu da je izgleda zakucavala zbog limita temparature.
Limitirao sam manuelno potrosnju i pojacao kulere sada sve radi kao sat.
Ovo je ono gde ova naprava dominira alii ejjjj 15w i prosireni vram na 8gb a pazite tek temparaturu sve je na 1080p medium- high
(Na ovakvom ekranu low i high izgledaju skoro pa isto.
Ally u modu sa 25-30w jede ove igre ali moj cilj je igranje na 15w
Moracu da pazarim neki nvme 1 ili 2 tb 500gb je super za ove manje igre sa GamePassa
Izasao novi update BIOSa 322
Ja ostajem na oborenom 312 jer nema greske u radu sem ogranicenja video memorije jer sa 312 ne moze da se podigne na 8gb GPU
Overwatch 2 u 120fps bombona . Jedino joyped vs PC players nije baš uvek fun.
Halo Infinite isto odlično prži u 60fps. Probao sam novu mapu, ne znam za ostale, ali sve je grafički solidno i zakucan framerate.
Treba nam tema generalno za handheld PC uredjaje po mom misljenju a mozda ne posebno za svaki uredjaj kao sto sada imamo posebno za Deck i ROG. Ovo trziste ce bas eksplodirati ako nije vec. Novi uredjaj svaki dan.
Uglavnom, ne pada mi na pamet da menjam Steam Deck jer ga obozavam ali ovo mi je toliko kul, da bih odmah pazario.