OLED je veliki plus, kao i baterija. Quick resume meh, jedva da koristim i na Xboxu.
720p ekran mi je minus kao i zatvorenost sistema. Steameck ima 200ppi a Ally 300ppi. Meni npr Hi Fi Rush i izgleda i radi strava u 1080p. Znaci slika je znatno bolja i ostrija…
Na Ally mozes da stavis apsolutno sve sto hoces. S druge strane, Linux je optimizovaniji.
Ally ima 120hz VRR. Ima AMD drajvere sa AFMF i FSR3.
Tako da sam malo neopredeljen za Stramdeck. Performanse su strava za 15w, to je cinjenica.
Mislim da su argumenti tu negde 50-50. Teska odluka ali sam ja ipak odabrao Ally kao prvenstveno gamepass masinu.
Sad me jedan lik podsjetio u grupi pišto je pitao oko ovoga. Ko je kupio Ally da ne zaboravi da preuzme 3 mjeseca Game Pass-a koji dolaze u uređaj. Samo morate lokaciju na uređaju staviti na neku koja ima Xbox Store.
Inače svi dobijaju 3 mjesaca GPU ali ja sam dobio PC Game Pass. Ne znam što, možda da pitam Asus jesam li ja to šugav.
Eh, bas nesto gledam, ne vidim neku potrebu pored piracy-a za Ally i gamepassa, i backloga koji je stvarno postao teska patologija.
Mozda Disco Elysium, vidim da je i Witcher 3 na dobrom popustu.
Strasno me nervira sto nisam uzeo Midnight Suns kada je bio free na epic store-u, pre neki dan za PC. Imam je na PS+, ali mi nije za veliki ekran, mnogo je bolje za Ally, a ima i Denuvo pa nema drugih opcija.
Da odgovorim, uspelo je. Mora da se promeni region na Tursku, i konvertuje se u 2 meseca Ultimate. Nije tako losa vrednost poklona, oko 12e.
Mada nije to nista koliko sam splurge-ovao na Rog Ally do sada. Svi kupuju Open Box po USA za 400$, a ja platio 680 i to tik pred izlazak X-a.
Juce sam uzeo i originalnu Asus futrolu za 40e. Za iste pare sam mogao da uzmem Jordan ranac, a nije ni neki kvalitet kad pogledas materijala i rajsferslusa, tesko se i ubacuje… Pomalo je to dranje Asusa, maltene postaju kao Apple (koji bi ovako nesto naplatio najmanje 100e), ali placas porez na to sto kod nas nema druge alternative sem sa narucujes sa Amazona i cekas mesecima da stigne. Konzola je sa ovom futrolom i uzasno teska, na granici portabilnosti da kazes nema sanse da to vucaram zbog pola sata ili sat igranja on the go, hvala lepo browsovacu tete na instagramu.
Nije mi jasno zasto se vodi kao Handheld a ima 11" to čudo u krevetu iznad sebe mozeš držati 5min max.
Sve vece od Steam Decka i Allya nema smisla.
Druga stvar msm da je bolje kupiti nešto popularnije zbog zamenskih delova.