Halo Master Chief Collection microtransactions

Pa ja danas ovo napisao… majmuni

1 Like

Pa kontam da će biti kao i u svim free to play igrama tipa Apex, Rocket league itd gde kupuješ poene za cosmetics. S obzirom da je multi free to play, moraju od nečeg da zarađuju ako hoćete da igra opstane jer od suve kampanje neće da se ovajde sigurno.

Nema to veze, i Anthem je imao EA iza sebe pa je failovao, ova nova multiplayer Ubisoft igra koja je bila dead on arrival takođe fail, danas je nebitno ko stoji iza nekog studia kad indie igre odrade bolji posao nego AAA igre. O Battlefieldu da ne pričam koji je bukvalno imao ceo EA iza sebe gde su odvlačili ljude sa drugih projekata da svi rade na njoj i eno šta se desilo… Proklinju dan kad su objavili deluxe ediciju sa year 1 pass-om ili šta već :joy:

Možda nije Anthem ali je Battlefield svakako :man_shrugging:

Ovde se radi o spašavanju MCC, a ne Infinite.
Za I finite smo se već manje više pomirili da je fail i ogroman neiskorišćeni potencijal koji će tako i propasti najverovatnijedaj boze da gresim).
Problem sa MCC je sto su nakon 6 godina popravili igru, i sad su se setili da je sjebu 8 godina nakon izlaska sa mikrotransakcijama.
Imbecili i debilčine

I da, XBOX znak jednakosti HALO

2 Likes

Imaju Forzu i Gears-e :stuck_out_tongue: Ne znam, mene ovo ne dotiče mnogo, a igram infinite multiplayer i dalje. Igra nema previše sadržaja ali zato nema bagova, radi lepo, fluidan gameplay i ne mogu da se požalim. I da ubace da se kozmetika kupuje novcem, opet ništa novo niti išta menja dokle god je samo kozmetika. Isti slučaj je i u Apexu pa se razbismo od igranja bez uloženog dinara :man_shrugging:

Halo je doneo ceo fps zanr u danasnjem obliku na konzole.

A infinite nema bagove? :joy::joy::joy:
de-sync??? hejlouuu

Isto je ireleventno i tvoje mišljenje onda pogotovo što igru ni ne igraš i redovno iznosiš mišljenja i hejtuješ većinu stvari koje ni ne pokreneš :joy: A na bagove nisam naletao iskreno :man_shrugging: A i realno meni je bitno koliko zabave imam u nekoj igri, a to da li iza nje stoji Microsoft ili Sony, Nintendo me baš zabole, meni nit iz džepa nit u džep :joy: Do jaja nam je bio i Halo 4 u split screenu koji su opet svi verni fanovi pljuvali tako da nam je i ovaj ok, ali protiv pravila je na ovom forumu da ideš protiv mase i kažeš da je nešto ok ako svi smatraju da je sranje iako 90% njih ni ne igra trenutno. :joy: Lepše mi je nekad igrati nešto “u neznanju” nego biti preveliki fan i pljuvati svaki korak koji taj neki studio napravi. Dok je zabave, nek ide - kad stane, stalo je. Da su imali resurse za igru koja je ikona brenda, jesu - da su failovali pa morali da peglaju igru još godinu dana nakon e3 abominacije, jesu. Niko njih ne brani, ali i ne sporim da nam je bilo super i u najgorim delovima igre, ubijte me sad ajde :joy:

1 Like

A jes vala, malo sam se zaleteo :joy: Uplele se i microtransakcije i stanje igre i sve živo pa sam otišao na lično iskustvo sa Halo igrama malo van teme :joy:

Jbg, vidiš da danas svaki multiplayer naslov ima kupovinu kozmetike za novac, ali ako je pretvore u p2w e onda jeste problem. Mislim problem je svakako ali ako se stvarno odluče za taj potez onda od dva zla bolje ono manje. Mada sumnjam, slušaju oni feedback i kad MS dobije backlash od fanova odmah menjaju pristup i izvinjavaju se. :joy: A za remastere i sl, ja totalno podržavam gta 5 :joy:

1 Like

Ti imaš bagove ali nisi ni svestan. Ali što kažu neznanje je blagoslov…
Ukucaj samo halo infinite de sync i pogledaj.

1 Like