“U rukama Madušića Vuka
Svaka puška biće ubojita”
Ovom liku ne treba dati snajper
“U rukama Madušića Vuka
Svaka puška biće ubojita”
Ovom liku ne treba dati snajper
Meni zao sto ja ne znam da montiram svoje klipove, imao bih sta za pokazati
U igri od 19:00 dostupna nova playlista, 7 novih remake mapa iz Halo 3.
Playlista Halo 3:Refueled
Za sad odigrao narrows, guardian i pit
Skinite igru, dajte joj sansu !
Jedan od kancera modernog gaminga.
SBMM at its best.
U Infinite, svaka partija je unapred predvidjena kako ce vam ici, toliko je utegnut SBMM da svaku partiju moras da si najbolji moguci, da bi bilo ravnopravno. Konstantno od svih igraca u svakoj playlisti trazi try hard.
Cak na primer ako igra predvidja da cu ja imati 20 killova i 5 deaths, ubacice nekog mucenika van njegovog skilla i imace 2-15 skor.
U social playlistama nema mesta ovim glupostima, ali nazalost to svi rade. Samo je Halo bas ekstreman po tom pitanju.
H3 Refueled playlista ima 7 novih mapa u igri, fenomenalne mape, ali sweaty je do bola, nenormalno kao MLG WC da je a ne social playlista.
I ostale igre imaju to isto nažalost. U prvom minutu vidiš u kom pravcu ide meč, pa jedino možeš da budeš bolji ili prihvatiš mizeriju .
Da li je u Halo to najekstrimnije ili je zbog prirode gameplay-a ne znam, ali je bas osetno i ceo community se zali na to, posebno od S5 kad je pocela.
Nepodnosljivo je.
Nisi probao novi MW3 auuu predobra igra ali SBMM unistava ljude.
Svaka partija je kao da si u top 500 lobiju.
Svaka igra se muči sa ovim na svoj način i svakoj zajednici je ‘najteže’. Isto je i u OW2 .
Battlefield nema ovih problema, na sreću.
Nema ali i oni su krenuli sa tim na klik spajanje na server.
Doba dok se manuelno moglo ulaziti na servere je zapravo najbolje bilo.
@ph1beropt BF nema ovih problema, jer ima ogromne servere, ovo je nemoguce sprovesti na BF. I hvala bogu da je tako.
Dobar thread onovom pitanju
https://x.com/maxhoberman/status/1726560291641786707?s=46&t=0dk2SkP4ZHqzThKNo-pOpQ
Problem u Infinite je sto je svaki meč previše stresan. I oružja imaju mnogo brži ttk nego starije halo igre. Tako da uvek inas osecaj da jedan pogresan korak i mrtav si. Konstantno je napeto i to je ogroman problem.
Samim tim što nemaju lobby-ji u igri ti govori sve koja im je zamisao bila. Znaci svaki meč to uvek traži nove ljude s kojima ćeš igrati. Igra je anti social hub. Bema ni chat u lobby-ju, al dobro logicbo kad lobby i ne postoji
343 je baš trapav po tom pitanju. Da ne kažem glup
Nije zabavno kada stalno gubiš, nije ni zabavno kada stalno gaziš drugi tim, a opet previše stresno kada je većina mečeva izbalansirana. Dobar mix ova tri može da donese zanimljivu dinamiku, takođe SBMM ne bi trebalo da uzima u obzir opšti skill igrača, nego da bude poseban za svaki mode koji igrač igra. Tada može doći do boljeg balansa, valjda .
Kako su stare igre funkcionisale to je glavno pitanje ?
Jer pre si imao mix svega, igraci su igrali jedni protiv drugih u online lobijima satima, slusali trash talk, zezanje, nekog pijanog amerikanca, zezali se, bilo je zabavno.
SBMM je u redu, ali samo za ubedljivo najgore igrace. Ali onda koju oni satisfakciju imaju? Igraju medju sobom i nikad nece biti bolji a svaki match im je try hard.
Ja ne mogu da ti opisem broj partija(u stotinama) gde sam ja vukao tim, 25-5 ili 27-3 partije na primer, dok ostala tri zajedno nemaju 10 killova i imaju 40 smrti.
To nije zabavno.
Social modovi trebaju da uparuju sve igrace, ali preduslov za to je rotating lobby.
Na kraju dana, nije ni cudo sto stariji igraci, a i generalno ljudi sve manje uzivanja pronalaze u Multiplayer igrama, pretpostavljam otuda i oni silni video why video games are not fun anymore?
Jer jednostavno nisu.
Ja sad hocu da odigram casual match u H3 Refueled playlisti. Kada udjem, oznojim se ceo, ne daj boze da igram sa non meta oruzjem.
To ce ih zakopati ako hitno ne promene, jer Infinite bas pati od toga.
Ako igras stalno sa svojim skillom, sporije ces da napredujes (ako uopste).
Ipak power trip da budemo bolji od drugih podjednako je vazan deo ljudskog iskustva kao i zelja da se konstantno unapredjujemo i da napredujemo, ali uvek treba biti svestan da dominacija i gazenje preko drugih donosi malo benefita u igri i zivotu generalno.
Kao i svuda balans je najbitniji. U infinitu ga uopste nema.
Igra ima 69 mapa u poredjenju na launch date 10 mapa. Mnogo mnogo vise contenta, svega ima pregrst, idu u sjajnom pravcu.
Ali osnova igre je polomljena, i svake sezone se cini da je sve gore.
05.12. firefight
na rog ally!!!