Halo Infinite – izlazi na jesen 2021.

U podužem blog postu na Halo Waypoint sajtu, novi direktor Halo Infinite kampanje sa nekoliko develoepra deli informacije i update o igri:

Nekoliko slika iz članka:

Customization:

3 Likes

Looking good!!

Edit: ne znam zašto, ali sam pročitao proleće 2021 a ne jesen :roll_eyes: steta, bila je prilika da popune proleće, leto.

1 Like

Ja sam zadovoljan sa svim što sam pročitao i video. Dakle kamanja je bila gotova još u julu/avgustu, gameplay je odličan, jedino što nije izgledalo vrhunski jeste grafika: teksture, poneki modeli i osvetljenje. Objasnili su šta je problem, tj šta nije ušlo u taj demo, šta jeste, na čemu su još radili i najbitnije, gde su sada u odnosu na jul, i šta je preostalo. Uglavnom preostali period će iskoristiti da rade podešavanja osvetljenja i materijala, kao i poliranje svakog aspekta kampanje i multiplejera.

2 Likes

Opet smo dobili - ništa.

Info da izlazi na jesen 2021. Uvau.

Multiplayer koliko vidim sa slika će koristiti grapling hook jer su mape vertikalne, i clamber će biti u Multiplayer što je opet užas, bar onima koji su se nadali da neće biti sprint, clamber, grapling hook.

Slike izgledaju lepše nego onaj demo.
Ali posle ovoliko čekanja morali smo da dobijemo novi gameplay. A ne intervjue sa visual fidelity i graphics i level of details sa sve thrilled and happy to work on project likovima.

Onda, za ono što su svi najviše popizdeli a to je armor coatings njihov odgovor je ovo.

We have looked at the system and we understand the concern. In our recent value balancing pass, which was a direct result of community feedback around coatings, we have looked hard at how many coatings are in the starting set and how many and of what quality are unlocked via engagement vs other systems.

I klasični filleri poput ovog.
It really is a privilege to work on a Halo game, we have such a strong community who care so deeply about the Halo franchise and who we can always rely upon to provide valuable feedback on every aspect of our products. It’s not always easy to hear, but we truly appreciate the community’s passion which drives us to do better.

Povraća mi se kad to pročitam.

I sad idemo, to je to. Čekaćemo naredna 3 meseca bez novih vesti minimum.
Bravo 343.

Sad sam ja kao negativan i ljut bez razloga, a da svi ovako reaguju i da se napuše lepo, da vidiš kako bi i MS reagovao na ova visual fidelity sranja.
GAMEPLAY HOĆEMO. Šta njima tu nije jasno.

1 Like

Zašto bi prikazali gameplay ako još uvek rade na njemu i nije spreman?

Pa ti napisao da je sve već bilo gotovo u avgustu, da sad samo peglaju? Valjda je onda dovoljno gotovo da ga prikažu?

Jbte do septembra 21. će da poliraju, šta? Otkud onda ideja da ovo može da bude launch za S i X?

Ideja je jer su ovi iz 343 debili, od kada oni vode Halo svaki sledeci mi je sve bezvezniji barem kampanja.

Ideja za launch je bila 2019. Tada je sve dogovoreno, spreman marketing. Onda je udario kovid, stvari nisu stigle da budu spremne na nivou koji su želeli, barem sa vizuelne strane. Ali jesu završili kampanju, koja je igriva od početka do kraja, samo hoće dodatno vreme da iskoriste da zategnu stvari. Halo se standardno launchuje za praznike. Sigurno ćemo do tada dobiti multiplayer betu, na proleće novi pogled na kampanju.

Mnogo ste nervozni lol.

Izgleda da ne jer dosta toga na čemu sada rade je vezano za globalna podešavanja u igri. Npr, ako rade fine tuning osvetljenja i color gradinga, ta podešavanja se oslikavaju na celu igru, ne samo na određenoj deonici, jer je dynamic lighting po prvi put u igri. Što bi značilo da nekim mestima izlgeda super na drugima drugačije, pa to treba uskladiti. Drugo, sve ovo se razlikuje kada si u zatvorenom/industrijkom prostoru sa dosta metala i kada si na otvorenom nivou sa prirodnim okruženjem.

Robotnjik radi za 343, sad sam izvalio :grin:

1 Like

Pa ispade da im je to dinamično osvetljenje upropastilo igru, pošto se samo o njemu priča. Opet ne vidim kakve to veze ima sa tim da prikažu neki gameplay iz multija. Tu nema onih ružnih neprijatelja, samo Spartanaca ili kako se već zovu :joy:.

Čekaj kad dobiju dinamičko osvetljenje neće više biti ružni.

1 Like

haha, pa pisali su i o tome, zašto je Craig ispao takav kakav je i na čemu rade da se to popravi.

Nije samo svetlo, radili su i na teksturama, pogledaj samo oružja kako sada izgledaju na screenshotovima u odnosu na flat teksture od jula.

Mislim da oni žele da kada sledeći put vidimo Halo Infinite da bude blizu onoga kako su zaista zamislili. Šta znam, meni je nekako bliže da budem optimističan (i valjda naivan) po pitanju ove igre, ali kad baratamo sa istim informacijama, bolje to nego drvlje i kamenje.

cat

Ali opet, to sam ja, svako ima pravo da bude i nezadovoljan :tipping_hand_woman:t3:.

Teško će Craigu i to pomoći :joy:. A to za osvetljenje pričaju od kada je izašao onaj gameplay letos. Ljudi i dalje cepaju keca zbog gemplaya, ne osvetljenja…

1 Like

Realno, 80% teksta svakog ovog community update je template, jos ubace ovih 20% teksta na temu i to je to.

Prvo sto sam pomislio kada sam vidio objavu je “motka je usrana”

1 Like

Veoma mi je zao sto vidim ovakav negativitet prema 343 i Halo.

Jesu usrali, ali pored ovakvih “fanova” kome trebaju neprijatelji.

Fanovi: igra vam je sranje!!1
343i: ok odlažemo igru za godinu dana da je popravimo xox
Fanovi: i dalje ste sranje111!!

4 Likes

Ako ih je neko s ovog foruma trpeo, igrao njihove igre, branio, cekao stvari.

To sam bio ja, ali je meni jednostavno postalo muka od njih i njihovih izgovora.

Posle 5 godina suše, oni odlože igru i onda tišina mesecima, pa onda izbace jedan blog i sad će opet tišina par meseci.

Mene lično ubija to ćutanje, ubija mi hype kojeg maltene više i da nema. A znaš i ti koliko volim Halo, da ne kažem u njihovom maniru da mi je ovo igra za koju sam the most passionate about.

3 Likes

Znam, mislim kada od tebe igra dobija ovakav negagivitet, ne znam da li imaju šanse.

Mada su tvoja iščekivanja bila nerealna, no sprint itd…

Mada bio si hajpovan tamo kada su pokazali gameplay. :+1:

1 Like