Halo: Campaign Evolved {MT}

Ne vjerujem da misli na tebe. Nego ima tona glupavih ragebait postova. Dosta je drame oko ženskih NPC-ova i slično, pola ih isto ne zna da ODST imaju rivalstvo sa Spartancima, da ima ta neka netrpeljivost pa su trigerovani što ona jedna ODST ženska rekla Master Chief-u da not bad i da je skoro povjerovala u propagandu i sl.

Ili jednostavno glupe ragebait postove generalno. Danas gledam lik postavio klip, vozi warthoga, pred njim provalija koju on nekako ne vidi i pada dole i gine. I post mu je Halo lacks details… :grin:

Ljudi ga uhvatili sprdati u komentarima da mu fali žuta farba i veliki stop znak i sl. i on se svađa sa svima kako je Halo sranje i sl.

Ali ti likovi su prisutni skoro za svaku igru sada. Pragmata, Resident, 007 First Light…Sve te igre su to sve isto prošle. Socijalne mreže posebno X nagrađuju taj ragebait.

2 Likes

Ja pokrenuo sa zetom sinoc, peglali jedno 2 sata. Dobra, ne znam sta bih vise rekao. :sweat_smile:

2 Likes

2 Likes

Ako on ne zna, znam ja što su stavili drop ship pilote da budu žene –

2 Likes

na ovo sam prvo pomislio kad je spomenuo ženu pilota :smiley:

“In the pipe, five by five”

1 Like

Marty je opet pokazao da je govno od čoveka, ništa novo. I dalje smara na istu mantru da se inceli pecaju :roll_eyes:.

Al’ je zato u svom poslu ćale!

A ovi sa ljubicastim kosana i duginim trepavicama nek nastave da budu crni, žuti, beli i narandžasti pa ćemo nastaviti da dobijamo ove poluproizvode.

On je rekao kako jeste, ali danas to nije lepo čuti nego se sve zamorava u oblande da se neka tetkica slučajno ne bi naljutila.

Ova igra je sahranjena pre nego što je izašla maltene.
Odluka da nema MP, pa ni FF, još sebi ne mogu da dođem :smiling_face_with_tear:

Ima li većih tetkica od ovih desničara koji se vrijeđaju na ljubičastu boju ili ako neka žena lik u igri ima stav? :sweat_smile:

Ovo je možda vrijedilo prije 10 godina ali ne sad. Ovi ovi što kukaju kako je nešto woke su uglavnom MAGA pristalice, a i dalje glume kao da su autsajderi koji se bore protiv establishmenta. Ne, jbte, oni su sad establishment. Oni su pobjedili. Tramp administracija je donijela niz odluka koje npr. targetiraju transdžendere. Tviter posjeduje Elon Musk veliki anti-woke culture warrior. Konzervativci su mainstream, ne liberali

Možda nekad eventualno ubace mp ne treba odmah na nož sve