Dakle napokon su objavili datum izlaska Halo 5 :))) 27. Oktobar a potrudite se da skupite kintu za Limited Edition, ako ne svi onda vas par znate na koje članove mislim
UU, bice tu i nekih konzola povodom tog dogadjaja. Pa tacno pred praznike. Bice to zanimljivo.
Zasto Limited, sta se tamo specijalno nudi?
100$…sitnica.
Znas datum na vreme. Odvajaj za forzu 6, gow kolekciju, cod waw2 i halo 5. Imas fore. Meni vise nista ne treba [emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nabrojao si 1000$
Ima li kakve nade za novu Gamestop akciju, da ne prodajem Lampardov bubreg bez potrebe?
Samo gledas da se ogrebes covece… Pa dokle tako mislis ima li kraja?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima, samo dva bubrega!
Hm, izgleda da je upravo odlucen datum kad uzimam i xbox…
Nesto i ja mislim da je to moj datum. Mogao bih da se kladim u taj Xbox One da ce biti neka veoma lepa edicija sa HALO 5
Ako cena u Madjarskoj bude kao za Halo 4 limited edition, uzimam bez razmisljanja…
PS: I ako ovaj Halo Nikoli stigne 24H kasnije, ima mucenik da cami tamo na prozoru i ceka beli kombi…
Pa da igra aktivno nedelju dana, a onda da je nikad više ne upali.
Nemoj ponovo da mu prizivamo nesrecu ima da nas banuje
Sad vidim da se prenose otkljucane stvari iz Bete. Nadam se da se ne prenose statovi i rank, tu bas i ne stojim dobro.
What the hell odgledah ova dva trailer-a i moram reći da sam poprilično zaintrigiran. Izgleda da ću po prvi put u životu zaigrati Halo
To se sve briše, biće nekih izmena u rankingu, ostaju samo armor setovi…
Jel sam ja jedini kome je ovaj Agent Locke strasno antipatican jos trenutka kada se prvi put pojavio u onom Halo: Nightfall?
Nisi jedini , i meni deluje onako bezveze , ali to se mozda promeni kasnije naravno
Pa, radi za ONI, normalno da je antipatičan.