Halo 5: Guardians

Aaron greenberg stavio na teitteru da je pocelo, ali izgleda da jos nije. Bice u narednih par sati sigurno.

Update je izasao pre 3 minuta bukvalno, znaci i free play days proverite sada.
7gb okruglo update.

Ja ću tek moći 5-og jula da isprobam Firefight pošto sam sad na moru…

1 Like
1 Like

Evo par super klipova iz community doubles. Danas igrali ja i strbe, unakazili ih sve, samo smo prvu partiju izgubili dok se nismo uigrali.
Inace sve te mape su pravljene u Forge, sto pokazuje koliko je mocan Halo 5 forge.

1 Like

Odigrao jutros pre posla jednu partiju Firefighta. Odlična akcija, nezgodni neprijatelji i sve teži talasi istih. Srećom i nivo REQs skače pa je lakše nabaviti potrebnu opremu. Nažalost nisam imao vremena da završim 5th wave, tako da ne znam šta se tačno otključa/dobije kada se pređe.

1 Like

Gold req se dobija za pobedu u rundi, ako se ne varam. Paging Dr. @xX8Lampard8Xx da potvrdi ili pobije ove moje navode :slight_smile:

Kolega debelo gresite. Nije 343 toliko lud da ti daje gold pack za svaku pobedu. :slight_smile:
U pocetku se dobija tona gold pack-ova prvih par partija, posle toga nema.
Meni da kompletiram 4/5 comendation za firefight wins treba 40 pobeda, i za to cu dobitit 1000xp i 1 gold pack. Ne dobijam nista. Evo sad sam igrao s englezima nekim s kojima cesto igram, i svi su vrhunski igraci(jak platinum, diamond onyx i ja platinum solidan) i pobedili smo za 1h 6-7 partija nismo ni jednu izgubili, ali je cupavo bilo par puta.
Napravili su bas tesko da se pobedi ako nemas dobar tim, sa dobrom komunikacijom i dobrim reqs.

2 Likes

Za one koji još uvek nemaju Halo 5

[quote=“robotnjik, post:452, topic:10033, full:true”]
Za one koji još uvek nemaju Halo 5

[/quote]Druze ne verujem da ima takvih(ako je fan halo-a) :slight_smile:

Probao Firefight posto sam se vratio sa mora…bas je dobar bas te nekako tera da cenis postignuti uspeh i podize tenziju…moramo da se okupimo svi jednom da igramo :slight_smile:

Hahahahahaaha, pa jel znas kad će opet da se skupi nas 8 za Halo?

Sto bi Čvarkov rekao: kad kokoška prdne!

Zaboravi i na big team battle i na custom games, makar sto se nas odavde tiče.

Sledeća velika igra kad ćemo se skupiti je Battlefield 1 i Gears 4(a tu će moći i kolege sa pc da nam se pridruze).

I da se vratim na temu, koliko god voleo ja Halo, sa ovim dlc,Halo je najverocatnije shooter generacije(za sada).

1 Like

oh yes :slight_smile:

Halo 5 ima sve vise aktivnih igraca. Najveci broj jos od Halo 3.

Ne cudi, jer imaju savrsen DLC sistem.

1 Like

Večeras je skup na Liveu-u oko 20h. @Fiuman organizuje stream + neko darivanje…moglo bi biti interesantno…

1 Like

Ponovo streamuje Halo?

Aha…

1 Like

Nešo nemoj da te nema :wink:

Dolazim 100%

Ja ne obecavam nista. Idem na fudbal u 18h pa se vracam ali ne znam jel posle idem da zablejim.

Ono sto je sigurno ako budem je da ja neću igrati team arenu i slayer, jedino btb i warzone ili custom ffa dolaze u obzir :slight_smile: