Halo 4 (ne) blind Playthrough

Stigao mi je Halo 4 LE.

Trazim ljude (ne znam tacno koliko igraca moze u co op-u da igra kampanju) za blind playthrough. Pre pocetka igranja sve se lepo dogovorimo i to ispostujemo do kraja. Ima li zainteresovanih? Ne moramo svako vece (ja prvi ne mogu) ali eto da iskoristimo ovaj praznik u ponedeljak (neradan dan i predpostavljam da i skole nece raditi) pa da uradimo jedan lep playthrough.
Moze, na legendary?

Sent from my iPhone 4s

Odmah na legendary ?! Ja sam uvek za tantalove muke ali ovo je playthrough… za YT. Mislis li da bi to bilo OK ? Ako se svi sloze moze ali opet mislim da se ne mucimo previse ali i da ne bude jurnjava kroz igru. Svakako cu obrnuti igru barem dva puta.

Kao prvo koliko igraca moze da igra co op kampanju ?

EDIT: Sad sam video… moze 4. Ajde jos dvojica pa cemo se dogovoriti. Ja sam generalno za sve varijante. Radio bih bez komentara ali mozemo, ako se svi sloze, da probamo da li ce Roxio da mi snima i voice ako izadjemo iz partija i koristimo in voice game system.

Koliko znam 4. Mislio sam da ces prvo sam preci na normal zbog uzivanja u prici i tako to :). Dogovoricemo se preko vikenda. Ja sam vec na petoj od devet misija, juce sam igrao “malo” :slight_smile:

Sent from my iPhone 4s

Bas bi mi bio gust da krenem blind varijantu u co op-u. Mislim… nije problem ako je neko vec i zavrsio ali rekoh u prethodnom postu… da ne jurimo kroz igru. Znas kako to vec ide… kad prvi put igras… igras sa max uzivanjem i uzbudjenjem.

Pa ne znam da li će do tada biti ikoga ko neće preći kampanju na normal :slight_smile: sinoć sam pričao sa momcima, svi žele da pređu sami na Normal a posle neki teži playthrough na hard ili teže. Ne znam, meni je baš trip da sam pređem kampanju, jer je jedan Master Chief i tako to, nekako mi se ne uklapa u priču da prvi put prelazim u coopu :slight_smile:

Ajde nek bude onda tako. Ali opet… nek se jave jos dvojica koji bi hteli sa Wahadom i samnom posle na legendary.

Ja oću, a verovatno i daemon.

Cim dobavim igru pokusao bi sa vama, samo je upitan moj skill. Nikada nisam presao ni jedan Halo na Legendary, nije mi to bio gust, tako da nemam iskustva

Raunajte me obavezno ili Vlado ništa od anestezije :slight_smile:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

I mene racunajte…

Eto ima nas 7 :smiley: lol

Javio bih se ja prvi, al’ nemam nigde kupiti singapurce…mamicumuspičim

Ljudi, srecno!
Tako je nas cetvoro preslo trojku, i to mislim bas na legendary. Good times.

Već sam rekao da hoću i da planiram da pređem sve na Legendary, Kampanju i Spartan Ops, kako u coop tako i solo :smiley:

@iKaran, Kada je dobra ekipa, ne treba nešto mnogo veštine :smiley: Evo, ima veterana ovde, koji su već upoznati sa svime :wink:

E ljudi… Boza mora pod obavezno… znaci jos 2 mesta. Sta da radim… anestezija je anestezija ili cu da mrem :slight_smile:

Shalim se. Ja sam zaista rad da obrnemo i par puta igru. Ajde mi koji je vec imamo igru, da je odigramo u narednih 5-6 dana a za ljude kojima stize sledece nedelje, da organizujemo jos jedan dobar co op.

Uradio sam unboxing. Za nekih sat i po video ce biti dostupan na:

Halo 4 Limited Edition - Unboxing (uncut) - YouTube

Super meni stize Limited sledece nedelje , pa da pikamo :slight_smile:

Ja sam dobio danas igru i pre bih odigrao prvi playthrough co-op nego sam ali sam kratak sa vremenom. Ako bi smo krenuli sutra i da zavrsimo do ponedeljka uvece racunajte i na mene. Posle necu biti par dana kod kuce pa da ne bi svi pravili pauzu cekajuci mene, u tom slucaju bolje nadjite nekog drugog.

Srećno svima koji će igrati četvorku. Vojvodić, koga se možda ovde neki sećaju i ja smo prešli na brzinu trojku na Legendary. Pretpostavljam da nećete imati problema ako vas bude četvoro bez obzira kakav vam je skill. :wink: