Halo 4 First Look Video

https://youtu.be/f6UL63Zo-uo

Ovo izgleda super, zao mi je sto to nikada necu moci da igram na PC-u.

pa igraj na xbox-u

Hmmm dobro izgleda al opet ne pravi to Bungie tako da ne znam sta ocekivat sve dok ja to ne probam!

Admin Edit: link obrisan, ne vidim razlog postavljanja trejlera starog 8 meseci, koji su vec svi videli

Mnogo dobro! Jedva čekam. Moguće je da će friške snage okupljene u 343 uvesti neke novine u serijal. Nadao sam se videu koji će biti posvećen kampanji. Ništa… E3 onda :confused:

Blago sam retardiran na dzojpedu, zato ne igram nikakve pucacine preko xboxa probao sam da igram halo i spicim po ceo okvir i ne ubijem onog najlakseg protivnika. :smiley: A igrica mi se svidja malo je reci PUNO. ali…

Blago retardiran? Pa ti si onda ozbiljan playa. Ja fps ne igram vec 6 godina. Em smara em joypad + fps za mene malo slabije

Pa na to sam i ja mislio. Jednostavno ne mogu nista da nanisanim bez misa i kraj. Probao sam Gears of War na xbox-u posto sam presao onaj na pc-u i svu municiju sampotrosio na prva tri protivnika, jednostavno ne mogu sa dzojpedom da igram i kraj. Zato samo i jurim one igre skaci udri mlati :smiley:

Halo 4 hardverski pre jak za Xbox 360

343 INDUSTRIES ĆE IZGLEDA IPAK MORATI NAPRAVITI NEKAKAV KOMPROMIS PRI IZRADI HALOA 4 I TO ZBOG OGRANIČENIH HARDVERSKIH MOGUĆNOSTI XBOXA 360.

343 Industries pri izradi Haloa 4 trenutno najviše muče ograničene hardverske mogućnosti Xboxa 360. Naravno, Halo 4 bi trebao biti jedna od grafički najnaprednijih igara na Xboxu 360, te stoga zahteva i poslednje atome snage Microsoftove konzole.

Frank O’Connor iz 343 Industriesa je OXM-u otkrio da im na Xboxu 360 ponekad jednostavno nedostaje prostora i sirove snage potrebnih za Halo 4. Po O’Connorovoj izjavi se da naslutiti da će Halo 4 definitivno biti poslednji nastavak serijala na Xboxu 360, te da će u potpunosti iscrpiti mogućnosti šestogodišnje konzole.