GTA VI najavljen. Trailer početkom decembra 2023

Verujem i znam da mnogi rade, ali R* je druga priča.

U cilju “političke” korektnosti i diplomatije, aj postoji minimalna šansa da je naravno namerno, ali što kaže Occam’s razor jednostavnije objašnjenje je verovatnije od onog kompleksnog.

Ja ću svakako igrati igru tako da me iskreno najviše zanima kada planiraju da je puste na tržište a najave posle bf 2042 kad je sve bilo bajno a igra smeće neoptimizovano mi nisu relevantne

Ne gledam nikakve leakovane stvari, čak ni za trailer. Kad izađe i ako izađe u utorak pogledaću kao čovek sa ostatkom sveta i to je to. Ovo što svi nešto navodno leakuju preorder datume i sl gluposti samo zaobiđem.

1 Like

Navodni leak mape:

Do sad su sve osim čini mi se IV izlazile na jesen, tako da nadam se nekom ranom ljetu a biću zadovoljan sa jeseni, sve ostalo biće

https://twitter.com/GTAVI_Countdown/status/1731414577194111272?t=U92o1FsJPDmtqlUh6RFAuQ&s=19

Koliko su neki ljudi dokoni, pa to je strasno. Da se sa kodovima igraju i jure tu neke hinteve.

3 Likes

3 Likes

Ma sve divno dok ne krene trejler i samo bude “Why did I move here, I guess it was the weather.”

Najave remake petice :joy: Ja bih plakao od smeha, znači plakao… :joy: Još jednom vaša omiljena gta igra na najnovijim konzolama sa boljim texturama i rezolicijom kakvu konzole nisu videle do sada. :joy:

1 Like

Možda gtaIV ovaj zadnji je dobio next gen upgrade

1 Like

To bi bio troll lvl 9999999 :sweat_smile:
A što su se svi primili na X (Twitter-u) i kače najave za koješta ma sličnoj slici kao Rockstar :sweat_smile:

Meni miriše na GTA SanAndreas Remake :grin:
To bi bilo legendarno

1 Like

Već dva ta napravili i oba su bili sranje, no stoji ona stara izreka treća sreća

Trailer će trajati 1 minut i 31 sekundu.

6 sekundi više nego čuveni trailer za V.

1 Like

Vec 300k lajkova i 45k na cekanju. HYPE SATIRE

Disi.

1 Like

Ako stvarno bude san andreas remake, Dača če završiti kod Sv Petra :rofl:

Palme i nijanse rose i ljubičaste ne može biti ništa drugo nego Vice City. :slightly_smiling_face:

Da ne pričam unikatnu šansu za brending:

GTA VI(CE) city

7 Likes