GTA V na prolece!

iako slika govori sve,novi gta na prolece i to na pocetku samo xbox i ps3,pc ce kasniti verovatno kao i po obicaju[l.a noire,mp,gta 4] inace preview od 20 strana u gameinformer-u 8. novembra.

Jedva cekam bas me interesira mada mislim da nece biti nesto sto vec nismo vidjeli od rockstara

Cool…jedva cekam…

bas lepo

šta to vrijedi kad će izgledat jadno na konzolama baš ko AC3

Ovo je must buy, Rockstar nemoze da promasi :da:

Slažem se :smiley:

A bilo je vrijeme

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Otkud ti znaš šta će biti na proleće, ovako samo nagađaš. Možda će i u AC da srede problem nekim patchom, ne može niko da zadovolji sve ukuse i da sve stigne, pa pogledaj BF, kolko ima patcheva updateova i ko zna čega ne, zauzima mi sad 20 GB, možda će tako biti i za Ac

Ti patchevi za BF3 nisu grafički, ni jedan nije bio, već balans oružja i ostalih sranja.

Ovi posteri se odnose na ps3 verziju…

Jedca cekam!

I zvanično:
Grand Theft Auto V is Coming Spring 2013 | Rockstar Games

Ich kann nicht warten :smiley:

hah :slight_smile:

i can’t wait :slight_smile:

Ova prva desna slika s plavusom i policajkom me podseca na Vice City, zbog ovih palmi, a nekako sam se ja najvise i bio nalozio na tu atmosferu Vice City-ja, legla mi je taman. :slight_smile:
Onaj crnacki San Andreas je dobar zbog novina koje donosi, prostranstva, i jednotavno igrivosti, al nekako su mi bedak bili oni “homie” i ta crnacka sranja. :slight_smile: Ja nesto, brate, nisam rasista, al ne gotivim bre te crnce po filmovima i igrama kad uzmu glavnu ulogu. Ono, secam se svi filmovi devedesetih imaju nekog crnju koji ili prvi umre pa je po tome poseban, ili prvi umre zrtvujuci se za sve ostale, a ima 2 recenice u filmu i jednostavno “biva” prisutan. :smiley:
Btw ja poceh neku moju ocenu, al to cisto jer se prisecam ostalih igara kad vec ovu cekam. :slight_smile: Igrace se, vala 2012 je prosla tako, vec 2013 ce morati da se zameni pc da uzmem nesto najbolje sto se nudi jer trenutni sigurno nece ovo pokrenuti kako mi se dopada, pa da mirno cekam izlazak novih konzola i njihovih hackova za “narodne” verzije, ako me budu privukle te konzole naravno. :slight_smile:

trebao je juce da izadje novi trailer,ali zbog uragana je pomereno.

od 5. krece preorder :slight_smile:

Ovo se definitivno kupuje! Sa GTA nema greske :slight_smile: Cetvorku sam uzeo odmah po izlasku, tako cu i peticu cim izdaje!

za 3 dana novi trailer,koji je trebao da izadje jos pre 11 dana…