@padawan sta mislis da li je realno da ovo bude final build igre?
Downgrade na konzolama ce da bude primetan, ne treba bas ocekivati grafiku kao na trejleru.
Biće na pro konzolama ili xl
Uporedi RDR2 trailer i release. Rockstar napravi na kraju bolju grafiku na izlasku nego u traileru.
Imas YT snimke gde porede trailer i release…
E sad, sumnjam da ce ovako izgledati, ali da ce izgledati bolje od trailera, to je vec vrlo moguce.
Ovo kako su prikazali nece moci da potera ni PS7
Ali kako oni to izbacuju sa dugorocnim planom na 10-15god ovako ce da izgleda na PS 12
GTA 7 će igrati naši unučići
@alexcarina Zar ovo nije stilshot iz trejlera.
Kako god, treba nekako proceniti sta je uopste tehnicki moguce na konzolama. Mislim da to eventualno DF moze, kakav hardver je potreban da ono potera u 60 fps-a.
Track rekord mozda isto nije bas neki pokazatelj. Rockstar danas i nije sto je bio. Skracena radna nedelja, “rad” od kuce koji je posle korone prepolovio produktivnost, preplaceni IT strucnjaci, prebogata firma koja spava na lovorikama GTA5 i RDR 2, otkazi ove godine i generalno uzasno stanje u industriji… Ne znam kako ce i koliko da se odraze na kvalitet i ispoliranost proizvoda. 20-te su gore od 10-tih.
2025 je jos daleko, ne vredi mnogo nagadjati… Grafika ce jos napredovati do tada i ono sto nam sada izgleda wow mozda vise i nece biti.
Nece ni oni, to ce neki vanzemaljci
Ovaj GTA nece biti u 60 mislim da dzaba se bilo ko tome nada, to je cak i DF rekao da ni jednu igru inicijalno R nije izbacio da bude u 60. Takodje DF je u svojoj analizi trailera komentarisao upravo to da R svaki prvi trailer za igru koju je prikazao finalno je igra tako i izgledala. GTA V na PS3/X360, posle PS4-Pro/One-X i na kraju PC. Isto vazi i za RDR 2.
Naravno ovako nece izgledati na Series S to je logicno. Mozda i hoce ali u 720p.
Ako je u 30 fps-a onda to bas dosta menja… ali ne verujem da ce se usuditi. Pazi 30 fps-a 2025 ce biti srednji vek, vec sada je maltene skandal. Dzabe im i grafika i sve…
Bolje 720p na Ultra detaljima i 60fps nego 4K na Low i mocnih 27fps
Za Series S je ovo maximum
Prema DFu gde su gledali i merili mislim 3 ili 4 frejma definitivno su rekli da je 30fps. Tako da 99% ce biti 30 fps-a, mozda 40 sa VRR-om i to je to.
Hard pass.
Brojili su frame-ove YT klipa, koji je renderovan u 30fps, i zaključili da će igra za 2 godine biti u 30fps?
Nema veze, ja sam zadovoljan auto motion opcijim na mom TV-u. Dosta igara sam presao sa ukljucenim auto motionom
GTA je mahom “spora” on foot igra na ogromnoj mapi prepunoj AI npc-eva i vozila. 30 fps ko kuća.
30 fps bukvalno ne dolazi u obzir. Ima da dobije 80 na metacriticu. Nisu toliko ludi. Pogotovu sto ce imati i multipejer, njega ce sigurno morati kako god znaju i umeju u 60 fps, makar sa Fortnite grafikom. Klinci nece hteti ni da pipnu multiplejer u 30 fps. Imacemo i PS5 pro do tada, mozda.
U pitanju je novi GTA, zabole ljude za 60fps.
Nek me ispravi neko ako grešim ali zar nije V na releaseu bila 30 na ps3 i x360 pa onda za pc xbone i ps4 60 i onaj first person view? Ako moram da nagađam verovatno će isti princip biti i sa VI