Gran Turismo 5 gde su pareeee?!?!?!?

Ajd ljudi dajte mi neki predlog kako da zaradim malo vise para u GT5? jbt ne mogu da napredujem zakucan sam sa parama… u prevodu ne kupuju mi se neka budjava malecka kola da bih presao neke trke, hocu nesto sto da tipa 20000-50000 u jednom cugu, imam onu Toyotu 86 `12 sada, maximalno tuniranu i 45k novca sta da radim sa time :D… a naravno hocu da pribavim Nissan GT-R Black Edition :slight_smile: ili pak GT-R 34 cisto da mogu da ucestvujem u nekim malo boljim eventovima koji donose vise para, pa da se posle bacam na one sitne challenge-ove kada nakupim novca

elem, suma sumarum, nalakse resenje kako doci do sto vise para na sto kraci nacin?

Ima program u koji učitaš sejv igre i odrediš levl i količinu para čini mi se da može do 20 000 000 u pare a levl do 40 ja sam ga skino ali nisam ga probo danas ću pa ću da javim jel radi .
Program se zove GT5 Career Booster.

ajd javi bas me zanima, ne volim da citujem tako ali brate ovo je igra suntava, forza je laganica za ovo heheheh, ali me mami da je rasturim celu :smiley:

postoji to ,i ne jedan trainer nego vise njih i to nije nista specijalno.Ja sam se smorio u ovom FF-u XIII-2 pa sam ubacio trainer i sad je jos zesci smor kada boss-ove ubijem za 2min a ovako bi za 20min tako da gledaj da ne preteras jer ce ti biti posle smor kada budes imao para za sve i onda gubi igra svrhu…

Probavo sam malopre ali mi nije uspelo ili je program prevara ili ja negde grešim inače nisam vičan budževinama ovog tipa::headbang:.

pa nije jedini,ukucaj na google-u pa ce ti izadji 50+ takvih stvari a da ne pominjem yt gde ima svega…

koji sam ja PAJSER, ja imam Academy Edition… nakupi ja 94k da kupim Black Edition Nissan GT-R `12… kad ono pise Please Install Car Pack 2… ja se vratim instaliram pack 2 i pack 3 i jos neki track pack kad ono dobijem Nissana za dzabaka i jos jedno 25 auta, pola nekih TC editiona… navozih se slatko proteklih 4 sata, boga oca mi dali od auta :smiley: sad imam lovu i dalje stojim na 70-100k jer potrosim isto toliko na upgrade svakog auta kojim vizim trku…

bas to :slight_smile: nema goreg od mene

ali eto sad generalno sta da nemam Academy Edition… jel ko ima te DLC-eve, jel se dobijaju kola odmah u garazi ili samo mogucnost da se kupe u igri?

Jesi koristio Gran Turismo 5 Academy Edition PS3-STRiKE verziju igre ja nemogu da je prebacim na eksterni hard zbog onog ograničenja FATA 32 na 4 GB stigne do 40 % posto i neće dalje hteo sam da probam ovu verziju zbog dodatnog sadržaja inače koristim ono prvobitnu verziju od 13 GB ,kako si prebacio Gran Turismo 5 Academy Edition PS3-STRiKE.

Ja sam prebacio sa originalnog diska, a bre to sa velikim fajlovima pogledaj tutorijal kod nas u ps3 tutorijali, imas kako se prebacuju fajlovi veci od 4GB, ps3splitter program se koristi i kad prebacis fajlove na externom to sto je splitovano prilikom prvog pokretanja igre se instalira na interni hdd a resto ostaje na externom. Ako ces tako, a mozes da prebacis direkt sa ext na int ponovo ce sve to multiman da spoji lepo u jedan veliki file na int hdd

Btw imam 223k cr hehhehe sinoc sam se razvalio od voznje sa Nissanom, i pap ENDING MOVIE a imam da prelazim ihahaaa jos :wink:

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Prebacio sam uspešno Gran Turismo 5 Academy Edition PS3-STRiKE, međutim kako da aktiviram dodatni sadržaj kad sam pokrenuo igru nemam dodatnih kola i staza sve je isto kao u osnovnoj verziji .
Career Booster ipak uspeo kad sam danas startovo igru ponovo dočeko me je Levl 40 i beskonačno mnogo para 999999999 to jest milijarda za potrošiti,ali je caka da se potroši sve odjednom jel posle prve odvežene trke u kojoj se zarađuje novac cifra će biti smanjena na dvadeset miliona jel toliko može da se ima maksimalno legalno para na gomili u igri.

kako da ih aktiviras, ako si ih skinuo i stavio gde treba onda treba da ides na PSN da ih aktiviras… ne smem da ti ostavim direktan link, poslacu ti na PM

u sustini gledaj da si na Rogero 4.40 v1.03 i da imas instaliran Spoofer na 4.41 imas sve u tutorijalima kod nas

pa isprati ovo, a link direktan dobijas na PM, slobodno odradi update igre preko neta, ima da traje do sutra, 4.5 GB je update hehehehhe ali sacekaj, tipa ostavi da skida ceo dan ako treba, sve ce sam da isntlaira i zavrsi, u krajnjenm slucaju korisi PS3 UPDATER program, gde uneses samo ID IGRE (ono BLESxxxx ili BCUSxxxx i tako dalje) i on ti poskida sve update-ove kao PKG fajlove pa ti to posle sam isntaliras iz XMB na INSTALL PACKAGE FILES (ovo ti je mozda i lakse resenje)

Note:
It is necessary to have your GT5 updated to the latest update which is 2.09!
Please don’t do like me and update directly to 2.09!!! It’s not a good idea
Update from 1.05 - 2.09

• The files may appear as images but they are not. Rename the extensions from ‘jpeg’ to ‘zip’, then extract the PKG file.

• After install the PKG as any other pkg [make sure you have the GT5 2.09 update]

• You may be required to be signed in to PSN as well as GT5 started.

• Now at the main menu after signing in to PSN, go to the dlc symbol

• Install all the vehicles, tracks etc.

• The vehicles will be located at the car delivery, just get all the vehicles there

• Enjoy the new vehicles, tracks and other stuff

Izvali kako je lik resio problem na legalan nacin, citao sam juce o ovome, mislim na zaradu novca legalno u igri

Konačno otključan dodatni sadržaj svi DLCevi u kome je i legendarna staza spafrancorchamps .
Hvala studiovpc na pomoći.

uspelo ono sa ps3iso, a? :smiley:

Extra :smiley: